Header dan Doodle comel dengan harga yang murah!

AssalammualaikumWBT & Salam Sejahtera, 

alhamdullillah dah dapat header baru dan doodle baru bertemakan doc.to.be ^^v

saya sangat sangat sangat suka header baru dan doodle doctor yang saya dapat daripada

jom tengok hasil kerja beliau =)

doodle doctor yang sangat comel >.<



tadaaa! ni la header baru syanpunyabelog sempena tahun baru ;)



setelah dipasang ke blog, maka jadilah seperti ini,


sangat sesuai dan comel jer dalam blog serba pink ni hihi


jutaaan terima kasih saya ucapkan kepada Darisinikebintangbintang atas hasil kerja yang memuaskan ni =)

 korang juga boleh follow blog kak MelAmalina di SINI.

harga untuk setiap kerja kreatif  dan awesome akak MelAmalina ni sangat berpatutan dan in shaa ALLAH korang akan berpuas hati seperti saya ;)

harga untuk doodle dan header saya ni hanya bernilai RM10, murah kan? mana nak cari yang berpatutan macam ni? jawapannya cari dekat Darisinikebintangbintang la hihi

so siapa2 yang berminat lepas ni nak tempah header baru or doodle baru, boleh la contact kak MelAmalina dekat FB Page Darisinikebintangbintang .

oh ya, sebelum saya terlupa, nantikan GA tahun baru daripada Syan Punya Belog awal tahun ini k!
hadiah yang sangat sangat awesome menanti anda semua! ada cash, ada fridge magnet from turkey, ada maxi dress and so on~
make sure korang tunggu tau ;) bye~

Wassalam dan take care uolls~

2 comments:

Sarah yem said...

Semua yg join dpt voucher 10% di Aqma's Craft!
Tamat 31 Januari 2014 nnt
Hadiah-hadiah yg menarik dalam First Giveaway by Sarah's Story :
- Earphone
- HP Plug
- Beg
- Beg Makeup
- Topup RM 5
- Krim
- Button Badge
- etc...

Jom join di sini!
http://storybudakfanty.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-sarahs-story.html

Sabrina SA said...

comel:)