Review Shawl Button from Liz Amon Collection #2

AssalammualaikumWBT,

salam Ramadhan yang ke 21 semua ^^

dah dekat dekat nak raya ni macam biasa lah ramai blogger yang dok review pasal produk itu, produk ini, tudung itu, tudung ini and so on laa, banyak sangat nak cakap satu2. soooo Syan Punya Belog pun xnak ketinggalan utk review pasal satu Shawl yang super duper awesome senang dan comel ni.

dah namanya pompuan kan, suka lah nak review pasal make up, tudung, makanan etc, dak lelaki duk diam2 and baca je lah ya, mana tau berkenan gak nak belikan untuk isteri, tunang or makwe ke boleh usha nanti.

hari tu pernah cerita pasal Shawl ni dekat SINI.

kita dapat free yer, kita x kuar sesen pun untuk Shawl ni, happy sangat! kena sponsor youu~

Liz Amon Collection


shawl button ni dah sampai kat rumah waktu tiba dari Egypt hari tu, excited punya pasal sehari suntuk belajar cara nak pakai shawl ni menggunakan tutorial yang mereka sediakan hehe



antara design comel Shawl Button daripada Liz Amon Collection

fyi, design shawl ni merupakan rekaan mereka sendiri! awesome kan? kan? kan?

kat bawah ni gmbr saya pakai shawl button, yg ni dah 2nd time pakai, kiranya dah teror sikit laa lepas tgok 450 juta kali video tutorial Shawl Button yang Liz Amon sediakan NI.


nak kata empunya belog yg comel tak jugekk, shawl ni  la ni yang buat diri ni rasa comel ja sepanjang hari waktu pakai =p

ini semua adalah propaganda Shawl Button untuk buat korang nampak comel =p kahkahkah 

oopppss terlebih sudaahhh~ nnt ada yang cakap angkat bakul sendiri la plak =p hihi

kainnya sangat selesa dan tak panas, paling penting x jarang wokayy~

laaa tunggu apa lagi, grab la satu ke dua ke sebagai koleksi korang, serius xkan menyesal beli!

review dah bagi, siap dengan tutorial bagai, dah puas hati?

jom shopping Shawl Button dan pelbagai lagi koleksi lain bersama Liz Amon Collection!!

korang xkan menyesal beli! serius~

Last but not least,

sedar tak yang kita dah berada dalam fasa yang ke3 Ramadhan? macam mana amalan kita? hope semua pun dah buat yang sebaik mungkin untuk dapatkan fadhilat2 dalam bulan ni.

yang rasa x sempat tu, xpe masih berbaki 6 hari, jom usaha lebih lagi kawan2, push urself harder! in shaa ALLAH akan ada hasilnya kelak =)

See u guys soon.

Wassalam.


1 comment:

aishah nin said...

salam perkenalan shan...salam ukhuwah dari Aishah ^__^...neway,cantik shawl2 yang awak jual ^_^