Shawl Button from Liz Amon Collection.

Hello there peeps!

selepas ja jam 2 ptg, mmg xdapat nak fokus sangat dengan study ni *geram*

so daripada tidur dan buang masa dengan benda-benda tak berfaedah seperti  mengumpul free fatty acid baik saya buat review sikit mengenai Shawl Button from Liz Amon Collection yang unik ni.

Shawl Button, tengok nama pun dah tahu unik and nampak comel hehe

Shawl ni korang x perlu guna pin kalau nak pakai, sebab Liz Amon Collection dah sediakan button and button holes untuk korang! unik kan? sangat-sangat kreatif kak Liz kita ni ^^

ada 4 button holes yang disediakan, boleh adjust ikut kesesuaian si pemakai, xpayah risau brooch or pin jatuh tengah jalan lagi lepas ni hehe

fyi owner Liz Amon ni sangat baik hati uolls. Dah lah jadi sponsor untuk GA Double Trouble kami. Sanggup plak sponsor sehelai Shawl Button dekat saya..happy nok! Kena suru pilih satu warna, then saya pun pilihlah warna merah menyala yang super sexy di mata saya haha


Tadaaaa!!



design yang saya pilih.




pilih yang warna merah plain sebab memang sedang mencari tudung/shawl kaler merah menyala sekarang, nak match kan dengan dress Polkadot kaler merah gak nanti..ngeee~

duduk jauh beribu kilometer dari Malaysia, tapi tangan ni gatal juga nak klik klik round FB tu pergi usha baju tudung shawl skirt bagai. Hasil nya, haprak! satu pun x dapat nak pakai lagi, sebab semua nya di pos ke rumah dekat Malaysia tuu sobsobsob 

tapi xpa, hujung bulan ni dah nak balik!! hooraayyy!! dapat la merasa nak meroyan dengan baju baru nanti harharhar

actually, dalam banyak-banyak benda yang saya beli online tu, sehelai skirt jak yang saya dapat direct ke tangan, tu pun sebab owner kepada online shop tu study dekat sini. So apa lagi, meroyanlah tangan and nafsu ni bila nampak something yang gorgeous! apatah lagi bila boleh COD dekat Egypt ni harharhar 



Spring Pastel Skirt from Anak Mami Wardrobe


ooopppsss terlajak lah pula dari main topic kita hihi maalish~

rasa bertuah sungguh dapat Shawl button dari Liz Amon Collection ni, dah lah free, kerunsingan untuk mencari shawl yang sesuai untuk red dress polkadot yang dah sampai kat rumah tu pun selesai ^^ thx Liz Amon Collection!

okay, kalau ada yang berminat dan tertarik gak dengan Shawl Button yang gorgeous dan kawaii ni, boleh la pergi usha dekat page Liz Amon Collection tu. Harga berpatutan dan bersesuai dengan mutu barangan mereka, servis pun okay, kak Liz sgt mesra pelanggan ^_^

nanti bila dah belajar cara nak pakai and start pakai shawl ni, saya akan cuba utk update untuk korang yaaa~

adios! Salam petang dari Egypt!


4 comments:

Nur Zaff said...

Jom singgah blog saya jugak.. http://miamorzafirah.blogspot.com/

khai nuar said...

nice sharing

me zu said...

meh, berjalan di blog sya lak..

Fawwaz said...

sambil jalan2 pergi blog org tu boleh kot singgah blog saya....jgn isau..tuan tanah setia menunggu..huhu...

http://fawwazmuhd.blogspot.com