Senarai Pemenang Double Trouble GA by SPB & SyahirahFS

AssalammualaikumWBT & Salam sejahtera.

Alhamdullilllah berakhir sudah GA kelolaan SPB dan SyahirahFS.

Alhamdullillah sekali lagi sebab penyertaan memberansangkan daripada anda semua.

berita baik buat semua peserta GA Double Trouble kami,

ANDA SEMUA BAKAL MEMBAWA BALIK HADIAH SEORANG SATU!!!

hooorrayyyy!! happy tak? x pernah terjadi kot macam ni hehe kami pun excited sebab semua orang menang hadiah and takde yang kecewa sebab tak jd lucky person dalam GA kali ni..yeahh!

ok tak nak buang masa, sebab saya dan Fatin dah bincang itu ini macam mana nak bahagi2 hadiah ni kat korang.

1st, kami akan tgok sapa TOP REFERRAL untuk GA ni, dan untuk yang lain pula, kami bagi secara random ja ya..yang penting semua dapat and xda yang tercicir, klo ada yang tercicir laju2 inform kat kitorang.




TOP REFERRAL :

Sya Wardrobe - Wallet Dieuze bernilai RM45

87. http://www.aienhermionie.my/2013/07/double-trouble-giveaway-2013-by-spb.html


112 LUCKY BLOGGER : 



Kedai Comel - 1 set Mini Cooper + Keychain Teddy Bear x 1 pemenang

48

Liz Amon Collection - sehelai shawl x 1 pemenang

98

Тυ ʇɥǝ sɥod - Handmade keychain x 5 pemenang

61
20
28
112
50

Handmade Bag / craft ct N honey - Handmade Cotton Bag x 1 Pemenang

80


Saljiah Craft - Baucher 15% untuk pembelian RM10 keatas x 40 Pemenang.

4
5
8
11
13
14
15
16
18
22
27
36
37
40
41
42
45
51
52
53
55
57
62
64
65
68
72
75
76
81
83
86
88
90
96
97
106
110

Insyiraah Collection - 

VCO Soft Gel x 1 Pemenang 


46

 VCO Liquid x 1 Pemenang

49

Dressuana - 

sehelai Instant Hijab x 3 Pemenang 

60 
69
54

- sehelai Pyjamas3 Pemenang


3
12
38


Abylla Studio - Button Badge x 4 Pemenang


7
44
95
92

 Hijab Hana Humairah - sehelai shawl x 3 Pemenang



107
91
102

Nur Be'lla Collection - sehelai skirt & sehelai shawl tribal x 1 Pemenang



111

My Bawal Project - sehelai Rasha Chiffon Shawl x 3 Pemenang 

1
105
73

ShawlToLove - RM 5 Voucher membeli-belah x 5 Pemenang

99
2
71
30
77



Kedai Cetak CenderaHati (NZ Harmoni shop) - 

RM 10 Voucher membeli-belah x 2 Pemenang

32
25


Its Meyous 


- Sehelai Shawl x 1 Pemenang


89

                        
- Voucher RM 30 x 1 Pemenang


26



Kain Pasang Online Shop - Sehelai Kain Pasang x 1 Pemenang

85



Butikpinkku - 3 Tudung Tribal x 3 Pemenang ( pemenang tuntut hadiah dengan Syan ya)


70
93
82



Hijab Pilihan - Shawl Inspired by Dian Pelangi, bernilai RM40 & 1 pek Pantiliner FC Bio Sanitary, Pad Herba 100% kapas bernilai RM10 x 1 Pemenang


94



Anis Shahira - Felt Craft x 2 Pemenang


34
35



Be.You.tiful AQURA bath soap RM10/each x 3 Pemenang


58
10
103



 Thianis Fashion Lab - RM 50 Shopping Voucher x 1 Pemenang

31

DJ Neo - Handmade Crochet Product x 2 Pemenang

21
47

Geekin' Beat Korean Mascara 360 + Mini Shiseido Black Mask x 2 Pemenang

24
6

Nasuha -  Doodle x 3 Pemenang

43
74
108


- Sehelai Shawl x 7 Pemenang

19
29
33
39
23
101
109


Topup RM 5 x 3 Pemenang

67
17

Shadira -  Perfume x 2 Pemenang

113
66

Nadratul Syazwana - Kad Ucapan Hari Raya x 5 Pemenang

9
104
100
63
56

SyahirahFS - White Light & 10 keping Detox Gold x 1 Pemenang

78

Syan Punya Belog  - Topup RM 5 x 2 Pemenang

59
84

Azwar Syuhada - Topup bernilai RM 3 x 1 Pemenang

79

korang diminta untuk mematuhi format untuk menuntut hadiah di bawah,

berikan,

NAMA:
ALAMAT:
NO.PHONE:
URL POST GA DOUBLE TROUBLE ANDA:
HADIAH YG DIMENANGI:
SPONSOR:

dan hantarkan detail ini ke setiap sponsor hadiah yang korang menangi.

terpulang ke korang bila nak tuntut hadiah, kalau nak dapat hadiah sebelum raya boleh tuntut dalam minggu ni sebelum 3 Ogos. 

sekali lagi, Syan Punya Belog dan SyahirahFS mengucapkan jutaan terima kasih kepada para sponsor yang sudi menaja hadiah2 yang super duper cool and awesome ni dan kepada para peserta yang sudi join GA kami ini.

minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki atas kelewatan kami mengupdate senarai pemenang ni.

harap semua pun happy sebab semua dapat hadiah  ^^

selamat berpuasa dan seterusnya selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi.

happy holiday and stay healthy!

take care and wassalam~

p/s : kalau ada sebarang masalah seperti tak dapat hubungi sponsor, boleh contact Syan / SyahirahFS ya. Tq.

26 comments:

cik baby said...

second time menang GA...nanti wt lg ea...ehehehe

syu_hada said...

tQ.. :)

najiah shaharain said...

alhamdulilah..:) thnx penganjur dan para sponsor..

Nur Rabiatul said...

trima kasih.. :)

em no 6 ada dua, tkpe eh. he

Nur Rabiatul said...

no 9 pun dua.just bgtau =)

Syan_Neesa said...

@Nur Rabiatul thx sbb bgtau =)

klo ada yg trcicir bgtu ya.

Farhan Kerewx said...

thanks. menang :) Alhamdulillah~

Maisarah Aisya said...

alhamdulillah . menang =)

nashya (นิชคุณ) said...

alhamdulillah ;)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
thanks bebyk

Fatin Syazana said...

alhamdulillah..thanks kpd penganjur ^_^

Nurin Aireen said...

alhamdulillah terima kasih :) tahniah semua

Anis Zahidi said...

alhamdulillah dapat minicooper :DD

Anis Zahidi said...

salam .sy menang mini cooper tp nak tuntut kt mana ? awk bg link untuk kedai comel tu salah .awk letak link lain , nma lain .

Sya Isya said...

dapat bocer diskaun

Syan_Neesa said...

@Anis Zahidi sory dear, dah ubah link.

Darling Ninie said...

As salam..
ALhamdulillah..Ada rezeki di sini... Thanks a lot.. ♥♥♥

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/07/terima-kasih-syan-punya-blog-syahirahfs.html

sha dhira said...

Tahniah semua.

Artiqa Horvejkul said...

alhamdulillah menang~ Butikpinkku - 3 Tudung Tribal x 3 Pemenang. no.82. dah pm syan kat fb :)

han yongyoo said...

saya dah hantar detail2 dekat syan belog fanpage kat facebook.. terima kasih..

Cik Kaca Mata said...

sya menang dri sponsor dj neo . sya tak dpt feedback dri dia . tapi sya dh inbox dia kat fb ^^

cik amal said...

sy menang VCO Liquid.. alhamdulillah.. tengs :D
tahniah pd pemenang

Emi Amira said...

syan, emi susah lah nk contek sponser. Dia nak reply msg emi pun susah. Macam mana ni?.. syan tlg yee

Syan_Neesa said...

@Emi Amira sapa sponsor?

Emi Amira said...

sponsor dari shadira hadiah perfume

Cik Kaca Mata said...

saya tak dpt hubungi sponsor DJ Neo tuu . :( . syan bantulah syaa .