where the hell are your shoutbox??!

Hello there~



people must be wondering where the hell are my SHOUTBOX? dulu ada, kenapa sekarang dah xda plak?
macam mana nak tinggalkan jejak bila datang berkunjung? bertenang bertenang..let me explain,

fyi saya dah tak letak shoubox dalam blog ni sebab nak korang semua tinggalkan komen kat dalam setiap post yang korang baca, yeah saya lebih prefer untuk para pengunjung dan pembaca setia blog ini meninggalkan komen bukan sekadar shout sahaja.

selain daripada itu, shoutbox ini amatlah berat dan memberatkan lagi "timbangan" blog saya, tu yang buat korang lambat loading kalau nak masuk blog ni, melainkan memang korang punya line tenet yang lembab mengalahkan siput tutt hihi

dan kadang-kadang dekat shoutbox ni orang bukan nya tinggalkan jejak, suka suki dorang tinggalkan link iklan dan buat kita teruja kengkadang, yalah mana tak nya, kadang2 guna nama artis bagai, tanjat boboi tau tak? letak nama artis, then kita syok sendiri pergi buka link tu, sekali keluar link iklan -.-'' adoiiii! punah harapan nak retis jap ingat artis blogwalking ke blog kita ni hahaha

so saya dengan ini, saya berjanji untuk tidak menggunakan khidmat shoutbox lagi di blog ini! *muka serius*

kadang-kadang kalau korang perasan shoutbox ni pandai gak dia down kan? kan dah jadi satu masalah lain pulak kat sana, so saya menyarankan sila la buang shoutbox anda itu! harharhar *evil laugh*

and 1 more, saya nak mengeratkan silahturrahim dengan pengunjung blog ni, korang komen, saya reply. Kita berinteraksi sesama kita. Saya salah, korang betulkan. Begitulah sebaliknya, bukan begitu?

okay, so no more shoutbox here k readers! korang tinggalkan jejak korang dekat ruangan komen, nak suruh saya follow balik ka, nak suruh saya follow segment/GA ka, or korang nak saya jadi sponsor apa2 ka, dont shy shy cat..just tell me okay? *wink*

adios! masa untuk rehat dan fokus untuk paper seterusnya ^_^

3 comments:

||aLeaSaRa|| said...

slm pagi sis..itulah kak lea pernah jugak tak pasang,tapi ramai kwn komen suruh pasang..diorg kata mcm sunyi je xda kotak nak jerit.

mmg frust guna shout busuk tu sbb 3 hari lps kak lea guna smla cbox.tapi tadi pasang busuk balik sbb boleh ban url yg kak lea tak suka.sbb tiap kali dia sggh bila kak lea klik link tu,jump kat iklan dulu...ntah apa2 ler.

banwords shout busuk pun menyelamatkan kotak tu dari nampak 'selekeh'.apa2 pun pasang ke tak ke..yg paling best kalau kwn2 komen di entri ^^

Syan_Neesa said...

@||aLeaSaRa|| aah mmg best bila reader komen dkt entry kita, kdg2 ble share and cedok ilmu mcm2 dgn reader ni hehe

Waalid5035 ™ said...

salam ziarah dari waalid...

semoga berjaya dalam imtihan...:)