need little help here guys!



AssalammualaikumWBT and Salam 1Malaysia people (^_^)v


tujuan Syan buat post ni sebab Syan mahu buat survey sikit..

1. adakah yang mahu ikut kalau Syan buat GA?

2. adakah yang sudi nak jadi SPONSOR untuk GA ni?

insyaALLAH kalau GA ni mendapat sambutan ia akan start selepas exam mid term Syan nanti..penghujung bulan Januari 2012 (^_^)v

sila la bagi respon dengan drop your comment here and yang berminat mahu jadi sponsor tu ble la PM Syan kat FB k..selewat-lewatnya 27 Jan 2012..

PM me detail, apa yang korang nak sponsor, berapa hadiah, sebarang permintaan selaku sponsor as you wish..tapi jangan berat sangat syarat2 nya k..kesian dekat peserta nnt..hehe..dengan jadi sponsor ni insyaALLAH boleh up kan lagi traffic kat blog korang (^_^)v

kat SINI Syan serta kan senarai sponsor yang latest..

syukran awi guys!

wassalam~

6 comments:

N A T A S Y A ツ said...

kalau akak buat GA , insya-Allah saya join ^^

kalau sponsor , maaf la saya tak bole . ;)

Vaishnavi said...

kalau buat GA.....maybe I will join.......

ChentaEty said...

hii dear syan..u know what?maybe u didn't realize who's me.But,i'm so delighted to be here coz i met my junior..hehe..is it u are ex-student SEMAI..?i'm sure will join ur GA soon..i just can support u dear..but i'm feel sorry i didnt have cost to become sponsor T.T

Syan_Neesa said...

N A T A S Y A ツ : its ok, nak join pun dha ckup bgus =)

Vaishnavi : tq sbb nak join =)

ChentaEty : dha lama sedar la kak, kakak batch dgn drg k.mimah kan? how can I not know my senior =)tq sbb sudi join klo sya buat GA nnt.. =)

Cahya Qasehnya said...

aku mau sponsor lah.. malas aku mau bertanding.. haha. XP

~seriusly.. aku sponsor ah.. 1 hadiah..

amirnawawi said...

Ok dah PM dah.. :)