: : suma aku baham, except.... : :

haluuuuuuuuuuu....(")(^_^)(")

aku tengah borink..

soooooooo...

borink borink mesT aku akan update blog aku ni..

nanti bila dha sambung study balik, susa dha mau update blog selalu..huhu (-__-,,)

soooooo, grab the opportunity babe..hihi

syan sayang klo borink pa kata ko belek2 buku ko..study~ hihi..

alaaaaaaaaaaaa...

skunk blum timing dia ag owang bilang..malam timing aku study la..insyaALLAH~


okai, actually skunk aq nak habaq kat korang yang aku terima suma produk dari kacang soya, but 
AKU KURANG MINAT MINUM SUSU KACANG SOYA!! asi ka?

*sila abaikan tanda harga tersebut..-->  mr.google

*mak ai, asal kepoh sgt minah ni nak gtau satu dunia blogger ni pasal dia kureng minat minum soya?*

mesti tu yang berlegar legar kat minda korang suma kan?kan? ala..xpayah la nak tipu..haha..

mcm yang aku tulis kat description blog aku tu kan...

"blog aku, so my pleasure la kan nak tulis pa kat belog ni.."

gotcha!!haha..

okai, sambung ceta...

even aku xsuka minun susu soya kan, aku minat pa makan TAUHU..nyum..nyum..nyum..delicious!

masak pa sekali pun aku akan "baham" gak..uiyo! ganaznya, men baham baham lak..hihi..aku bha ni, suma aku telan, tolak kayu batu pasir najis ngan besi jer...hihi..<-- ada tertinggal ka??hahaha

*nyum nyum nyum...tutup mulut syan..(^o^) --> mr.google



TEMPE pun i like u..sodap! 

*menu ni i paling minat!! --> mr.google

hihi..tp soe SUSU KACANG i kureng minat kat u..xtau napa..klo u bagi i susu kacang, kompom kompom bangas ja dlm peti sejuk tu..hihihi..

okai rasanya takat tu dulu la i share ma korang k..nnt ada msa ag i share ag la k..

bubye~

wassalam~

muahx!!



p/s : u! sepa makan tauhu i jamin muka u akan licin mcm tauhu tu..xde jerawat..insyaALLAH~ tgok la muka i..hahaha..<-- saja promote jap..kakaka

4 comments:

Miss Dill said...

mak saye baru beli tauhu masak sambal :)

awak suke tak?

Miss Dill^^

Syan_Neesa said...

suka suka..pos la ckit kat sya k..hehe..klo dha smpi cni kompom dha basi..hihi

Azwan Shah said...

syan...nma blog sy yakin&percaya sdah la hahaha

Asyraf future wife ^^, said...

yummyyyyiouss ! ahahah .. sedap giler tgk tempe goreng tu.. :D