BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

haluuuuuuuuuu...

tadi tym BW aku nampak BA wat SEGMEN BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN,




terdetik kat hati ni nak join segmen ni, 1st tym ni join segmen BA..

baru follow BA actually..hihi..

okai..

things need to be done :

1st .sila ceritakan latar belakang anda...

 haluuuuu..im sabahan ..19 years old girl dis year, actually x genap ag la, sja nak bg genap awal awal..hihi..

hurm, aku minat membaca, x kira pa bahan bacaan sekali pun, yg penting menarik minat aku..skunk aku lebih minat baca magazine, sbb kat dlm magazine aku dpt bnyk pengetahuan, 

and I also like to cook,even sometym org cakap masakan aku xsedap..*sedih actually*..

aku anak ke2 dari 3 org adik beradik..ada sorang kakak & sorang adik lelaki..im in the middle u..hihi..

im like PINK..see my blog, u can trust me..hihi

im still SINGLE but NOT AVAILABLE..auwch!(^_^)V


2nd. Profesion anda sekarang...

im still study...aku ambil jurusan perubatan d Universiti Zagazig Mesir..bru Tahun 1, masi baru ag ni.. but i cant wait to finish my studies and start to help people..insyaALLAH~

3rd. Blog favourite anda..kenapa?

blog yang suka aku lepak lepak tym free mcm ni adalah Fatin Liyana, Diari Hatiku & suma blog2 yg ada aku list kat belah kanan tu..my frens blog..

aku suka lepak kat belog dorang2 ni sbb, its interesting for me to go there and read their post..

klo saya nak tahu lebih banyak things berkaitan ngan medic, aku akan berkunjung kat belog Diari Hatiku..its nice, tapi bg mereka yg rasa xkuat semangat tu, jangan la pegi tengok k..hihi..takut ada yang muntah or etc kang..jangan saman aku plak nnt..aku dha gtau awal awal..okai?..

klo kat blog Kak Fatin Liyana lak, dia sempoi & stylish of course and cara penulisan dia menarik..i like!

4th. Blog yang anda x suka masuk..

xde blog yang aku xsuka masuk..suma pun best,suma pun cantik,suma pun nice post dorang..kan its depend on the person how to wrote on their blog..so aku xsuka komplen..suma pun aku suka masuk..xde yang x suka..hihi..peace no war! (^_^)V

5th. Impian anda terhadap blog anda...

hurm, impian aku terhadap blog aku yang x seberapa ni la kan, xde pape actually, sebab aku buat blog ni sbb aku mo express diri aku ja actually..

jadi bila aku post menda menda yang agak jiwang karatz tu..sory la ek..aku kadang kadang kuar gak jiwangz tu..hihi..

tapi harapan aku bg yg selalu follow blog aku ni, trus kan la "mem"follow..sepa yang nak follow ag tu..sila kan..but sory blog aku x sehebat blog2 yg len..^_^


okai, segmen ni dha tamat..

wassalam~

8 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

cik blogger said...

aloha!!
akak juga dr sabah..
salam perkenalan..

cik ayin said...

blogger pahang sini..keep blogging :)

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

khairiyah said...

salam kenal..dr selangor ke sabah lak..over d sea ni..hihi..da follow (123) yeyy :D..jenguk sini lak jom ^^

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

QueenImah said...

salam perkenalan..
kita senegeri...nice to meet u=)

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?