: : as a medical student, aku slumber? : :

macam tajuk post aku malam ni kan..aku slumber ka

sebagai bloggers yang memerhati..pa pndgn kmu? 

tgok gmbr2 yang bakal kamu saksikan ni..then komen k..

klo suka..g like kat button like kat bwah sekali tu yer..tq!

-
-
-

*ni tym otw balik dr Cairo ke Zagazig


*soe..i hav flu...haha


*mkn kek yg MR.BZBD blnja b4 gerak g Cairo


*d food court d CITY STAR Cairo


*ummu, aq ringan kan?? hihi

*tym bday Sera

*bergaya ngan baju sejuk..(winter bah)


*d roof top umah kami..


*housemates terchenta~

okai..pasni, gambar2 kat bwah ni tym kelas practical Biochem..

menyempat ambil gmbr b4 lecturer masuk..kami bha niiiii~






















yang ni plak tym suma org pakai fesyen tudung yang sma...









ni plak...ada rupa ka medical student?


*kami mimang mcm ni..



*ada rupa bakal2 doktor ka?

okai, post aq kali ni just gambar n kurang ckit bebelan dia..

so amacam?

as a medical's student, ada ka aq slumber ja?

sedangkan student len, seyes gilak (iya ka jgak?)

pa komen kamu? let me know..thx!

terbuka kpd kawan kawan BUKAN sekuliah k..

sbb kmu n aku ada sma nya sahaja..haha 

wassalam~

11 comments:

Miss Dill said...

rajinnye bergambar :)


Miss Dill^^

Syan_Neesa said...

haha..see the leg la..ceh..tu jer? komen len? i slumber x? hihi

Asyraf future wife ^^, said...

best nye study kat negara orang .. hehhehe nak ikod jugak la .. :D

Syan_Neesa said...

nak ikut? ble ja..makesure result exam gempak la...okai?

Asyraf future wife ^^, said...

okeyh sis .. :)

Mimie said...

tersangat slumber.. gudluck.. do the best :)

Nordin said...

syan, kirim salam dekat kawan ko syan... *malu* >.<

Shasha Ira said...

syan..sbagai BUKAN klasmate kan??hahahaa..
okei jak bh kamu ni..sama jak pun ngn yg len..yg len pun slumber2 jg bh..
dun worry,b urself..yg pntng blajar ta sna,hehe..chayo2 doc to be..

Azwan Shah said...

memang la nmpak slumber...sbb gmbr2 kw ne yg tyme hepi2 punya...cuba kw ltak gmbr yg kncang stadi?hahaha

tiNtA sAnG PenCinTa.. said...

err, mcm ramai pla org komen ni tau.. aku tau tu, sbb paling byk gmbar aku kan?? hahaha. =.="

Syan_Neesa said...

mekasih sbb komen..eh? y ada jgak classmate tu ar??hihi..nda pa nda pa..cik ummu kita, jgn la awk nak perasan sna k..toloooooong ckit~..gmbr sya lbih bnyk dr gmbr2 awak..=p