Mohon doa kalian.

AssalammualaikumWBT and salam sejahtera,


1st of all,
post ini tiada kaitan dan tiada pertalian darah dengan WORLD CUP okay! hikhikhik
selamat ber-WORLD CUP kepada kaki kaki bola semuanya, kaki bangku pun boleh join sama jugekkk =p haha

dah lama tak hupdate apa2 dalam belog usang serba daif ni huhu its not about timing xda or busy ka apa,
just I dont have any idea to curhat dekat sini macam dolu-dolu tu..that why jarang hupdate. Ceritera cuti2 Turkey hari tu pun tak bersambung lagi, lazzy me =(

FYI, saya, eh kami 4th Batch of Zagazig University of Egypt bakal dan akan menduduki peperiksaan akhir semester 2013/2014 kami pada 14 Jun 2014 sehingga 20 Julai 2014. *nervous*




Jadual yang dinanti2kan telah keluar dengan rasminya ;)





this time it gonna be hard, because we will be sitting the exams during the peak of SUMMER season, sometime its rise up to 40degree and above, even at night -_- and at the same time Ramadhan is just around the corner! yeahhh! cant wait for it! fyi this is my 1st time celebrating Ramadhan here!! iftar dan terawih dgn housemates and friends for almost a whole month, wheeee~ dan akan sambung berpuasa dengan family dirumah pada penghujung Ramadhan =)

dear families, friends, readers, followers semuanya,
saya dengan rendah diri memohon agar kalian mendoakan agar segala urusan kami sepanjang musim peperiksaan ini dipermudahkan dan diberikan kejayaan yang memberansangkan dan dapat naik tahun 5 next sem inshaALLAH.

nak habiskan degree ni dengan sekali harung ja..not exceed more than 6years as we plan, inshaALLAH!

korang doakan yaa..tq =)

hanya ALLAH yang dapat balas jasa baik korang doakan kami disini.
Doakan juga satu masa nnt kami dapat jadi seorang doktor yang boleh membangga agama, bangsa dan negara inshaALLAH.




may ALLAH bless you guys and lavished all sorts of benefits to all of you!
Stay Health!
Stay Positive!
Stay Happy!
and Salam Nisfu Syaaban from me!

**tak sedar dah berada dipenghujung tahun ke 4 sebagai Medical student, rasanya macam baru ja jejak kaki di sini as 1st year student. 

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

All the best in your future undertakings dear....

Bahrain Ramlan said...

semoga dipermudahkan urusannya dalam peperiksaan. AMIN~

http://adarain.com

Karya Mahirah said...

InsaAllah... you can do it!!