Posto! Posto! Hadiah drpd Kak Ummi Qiqi dah sampai!!


AssalammualaikumWBT dan salam sejahtera readers SPB ^_^

how was your day? okay ke takkk? hopefully semua pun baik2 sahaja.

tak nak panjangkan post kali ni, nak ringkaskan jaa.

Hari tu Syan Punya Belog ada join GA October By Emas Putih.

alhamdullillah ada rezeki untuk menang salah satu hadiah yang disponsor untuk GA tersebut.

Syan Punya Belog dapat hadiah daripada kak Ummi Qiqi berupa long vintage necklace + phone bag.

Long Necklace + Phone Bag

vintage style gitteww~

le phone bag



Terima kasih diucapkan kepada penganjur GA ini iaitu blogger Emas Putih dan juga terima kasih buat semua sponsor yang sudi untuk sponsor hadiah yang awesome untuk GA kali ni =)

Terima kasih juga buat kak Ummi Qiqi untuk hadiah ni, saya sangat suka necklace tu, cun! hihi macam tau2 ja kita tengah mencari long necklace ngeeee =) thanks akak!

dah ada tambahan aksesori untuk bawa balik Egypt ngeee~ hihi

lagi 2 hari nak fly balik Egypt..beratnya hati nak packing huhu cuti lama2 ni pun xbagus juga, buat kita lebih terasa berat hati nak tinggalkan family huhu

kena kuatkan semangat! chaiyok! chaiyok!

lepas ni tunggu update after sampai Mesir yaa =) 

adios fellas! till we meet again~


3 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

vintage piece :) cantik..

siara elina said...

waalaikumusalam.. waa best nya !! tahniah ^^

Taska Darul Hannan Masjid Wilayah said...

singgah sambil follow....