Segmen: Featured Me on Bubbly


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

19 comments:

Farah Waheda Wahid said...

thanks dear sebab sudi join... nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
done follow
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Diana Azis said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Hasri Anis said...

SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

Anis Anisa said...

singgah dr segmen yg sama :)

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Zee Suhaini said...

Gud Luck..

datang singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..
http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

CikZaniff said...

eh xprasan plak akak fara wt segmen..
salam kenal..done follow sini..blog comel

anis suryanie said...

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis dtg bw and follow kat cni.. salam kenal dear :)

Bonda Qalish said...

Salam..dari segmen yang sama..done follow.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

^^eKaTiKaH^^ said...

weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Nory Zoulkefle said...

salam kenal...

dari segmen yg sama..

alang2 singgah sini, nory follow terus =)

http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

ayut said...

hye dear...singgah sini pulak...salam kenal..jom kenal ayut plak http://akuayut.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

fatin amalina husna said...

salam ziarah..=)
husna dari segmen yg sama..
pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Farah Waheda Wahid said...

tahniah syan...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly-tamat.html

Nurfaezah Abdullah said...

singgah dari segmen yg sama :) follower #927

jom follow http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~

Mime MF said...

tahniah!! :D

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana said...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html