orang tanya kita jawab lah~

AssalammualaikumWBT and Hi there reader suma (^_^)

hari-hari korang macam mana? ok tak? best tak? happening tak? masyuk tak? ka vise versa? hurm..if vise versa, xpa la, pengalaman hidup mengajar kita erti kehidupan, kan?kan?kan? hehe

malam ni (waktu Egypt) saja buang tebiat nak menaip dan mengisi kekosongan yang ada ini sebentar (^_^) alhamdullillah ALLAH kurniakan sedikit masa ini untuk update blog..

recently ramai kawan2 blogger yang tanya,

"kenapa kau tak update blog as usual and ALWAYS macam dulu??"  

I'm like, what?? someone out there waiting for me to update my pink and lovely little blog ni?? omg~~ ada gak orang yang terjah blog usang aku ni?? unbelievable!! *mata ke atas tangan ke bahu*

Hiasan semata-mata


ok xnak over..mari Syan jawab pertanyaan tu k..


  1. Quite busy with my daily life as student, makin naik tahun makin takut plak nak goyang2 kaki #MedStudent
  2. sejak 2 menjak ni MOOD tak datang untuk update blog a.k.a tiada idea hikhikhik
  3. kalau aku ALWAYS post korang tanya, kalau aku rarely post pun korang tanya..aish -.-'' cuba jangan tanya boleh? haha kidding! =p
  4. banyak sangat commitment baru la guys..maalish!

so itu lah jawapan bagi persoalan kalian yang bertanya tu k..

pada masa akan datang, tak tahu la dapat ke tak lagi update blog as often as possible..will try my best utk update post paling sikit sebulan sekali..ganbate!!fighting!!

habiskan dulu GA yang sedang berlangsung sekarang ni, 31th Mac dha tutup penyertaan okai..so after that boleh duduk tenang mengadap buku etc (^_^)

dan akan memastikan my #DietPlan akan berjalan lancar..jom kita sama2 buang adipose tissue yang degil tak nak lari and nyah dari under the skin tu..urgh! tension!! nak buang banyak2 before going home this becoming July, insyaALLAH..

untuk yang nak join boleh usha dekat blog akak Fyna di SINI <-- Syan rekemen kan  korang usha tips yang akak Fyna bagi ni, manatau berkesan, Syan pun baru start follow her tips, wish me luck!

and fyi jadual exam final secara kasarnya telah dikeluarkan oleh pihak berwajib..and guess what, ada written paper utk subjek anatomy during my bday!! oh tidak!! #dislike orang mo happy-happy time bday nanti, sekali ada paper lak hari tu nanti..huhu takpe la, someone ada ckp, 

"mana tahu ada berkatnya di sana nanti~"

betul jugak kan..who know~ amin! insyaALLAH segalanya dipermudahkan untuk kami nanti (^_^)

rasanya suda cukup panjang Syan tulis, my vertebrae pun dha sakit duduk lama2 depan lappy ni..need to go first, insyaALLAH we'll meet again soon, nak umum Penutupan GA and info2 yang berkaitan dengan GA tu kan~ hehe

bagi kaum muslimin selamat menunaikan Solat Jumaat and Salam Saiyidul Ayyam buat semua!! may ALLAH bless we all today and forever (^_^) wassalam~

1 comment:

katak kinchet ejaw said...

pembuke dan penutop yg sgt lembut ..
walaupon usang kami sedie menanti picitan anda Dr haha .
All the best ;)

may Allah bless all of us .. ameen
(: