My first Spend Point from Octove

AssalammualaikumWBT and Hi there gorgeous and handsome!

pernah dengar tak pasal Octove? xpernah? hurm kalau macam tu jom klik SINI okai..Syan malas nak elaborate panjang2..yang penting if korang join benda ni korang akan dapat kumpul banyak point w/pun hanya sekadar update status, upload gambar, video and etc..actually Syan pun baru seja join web ni..means buat akaun la..around 2 weeks macam tu..hehe



and dari point yang korang kumpul tu nanti korang boleh lah guna untuk exchange dengan pelbagai things..xpercaya? tengok orang yang beritahu korang ni lah..Syan baru ja guna point yang Syan dha kumpul tu..my first Spend Point..apa yang Syan pilih untuk Spend Point Syan tu? hurm..mula2 join benda ni, Syan dha tekad utk 1st Spend Point yang Syan dapat, Syan nak hadiahkan something to my little brother..so Syan pilih keychain Chelsea utk dia..sebab dia kan minat Chelsea..huhu


w/pun x besar or x semahal mana pun..Syan tetap juga mahu bagi dia something yang dia boleh simpan and ingat sampai bila2 yang ini hadiah Syan untuk dia..so tadi dha Spend Point, isi borang untuk penghantaran barang semua..so insyaALLAH nanti akan sampai la di tangan dia..semua detail dalam tu, atas nama dia..num telefon sekali, so my dear brother..if ada unknown call nanti..kau iya kan seja apa yang dia tanya, okai? (^_^)v aku balik nanti aku belanja kau lagi makan k..insyaALLAH~

so readers, kalau berminat join la Octove ni k! klik link kat atas yang Syan dha bagi tu (^_^) take care! Wassalam~

Jom join Give Away kitaorang dekat SINI!





2 comments:

Syah_Ridzeah said...

aku punya mana? ndak kan ikhwan jak? ini tidak adil.. hahahaha !

Mesyhta Beto said...

wwahhh..awalnye dah tebus,,sure peminat tegar octove nyh..hhuh