Contest Aku dan Qoute :Sahabat Vs Cinta

AssalammualaikumWBT and Morning gorgeous and handsome (^_^)

orang lain dekat rumah ni dha tido..Syan lak yang masih jadi owl tak tidur-tidur..ni la penangan coffee yang baru ja teguk secawan tadi..adoi -.-'' memang x boleh d pisahkan lah Syan dengan coffee ni..ibarat irama dan lagu jadi nya..haha

actually bukan mau crita psl tu..intro lari sikit dari tajuk..maalish! pagi-pagi buta ni, tengah BW dekat blog orang ternampak lak contest ni..aish..orang tengah rajin join contest kan..so apa lagi..jom join!! klik SINI kalau mau join sama k (^_^)


my theme  

Cinta  kalau malam2 macam ni mood gedikz I datang berkunjung yer kawan2..hahaha

my qoute and my pic 


kenapa pilih Quote ni? 
  • sebab, Syan suka Quote ni sangat2..and logik okai Quote ni..kalau boleh nak tambah infinity lagi..means xkan ada penamatnya dalam sesuatu hubungan itu selagi ALLAH tidak takdir mereka untuk berpisah..
untuk siapa Quote ni?
  • untuk mereka yang sedang hangat berchenta laaa...psst psst..biar la cinta itu di landasan yang benar k..jangan noty noty yer..xbaik~
pandangan mengenai cinta sejati
  • Cinta sejati adalah cinta yang mendapat redha kedua ibubapa, mendapat rahmat drpd ALLAH SWT dan cinta sampai syurga..(^_^)


done! hehe..bubye!

kalau nak join Give Away kitaorang lak klik SINI okai (^_^)

4 comments:

NiaLidia. said...

heheh nia pun gilakan kafein. tp bukan coffe lah. nescafe , coppucino dll. hehe

thanks tau joinn heee

goood luck !

Kamil Kahar said...

wow...cool giler quote nie...pergh...ni mesti terer giler calculus...

yup...sin^2 @ + cos^2 @ = 1

Syan_Neesa said...

@Kamil Kahar suatu masa dulu terer la calculus..skrg dha hampeh, medic's terms okai la~ haha

Nisa Greennnpanda said...

congrats coz mnang~...
wah, quote yg unik tue..
(sy xterer calculus, huhu...) T_T