Bila 2 Blogger Popular datang terjah and Follow Syan Punya Belog

AssalammualaikumWBT and Hi there gorgeous and handsome (^_^)

bila 2 Blogger Popular datang terjah blog yang x seberapa ni..mak ai malu nya T______T that my 1st thought..but deep inside my heart I am very very very happy with that..thanks a lot Abg Ben Ashaari and Lyssa Secret sebab sudi datang terjah and follow my blog yang x seberapa ni..

Abg Ben siap buat post tuh dalam blog dia, INI dia post tu k..ni semua gara2 Syan drop komen dekat entry dia yang INI .. fyi dha lama follow both of them tapi baru hari ni pergi komen dekat entry Abg Ben tu..hihihi *giggle* dekat blog Lyssa xpernah lagi drop komen..len kali Syan datang Syan tinggal kan jejak k Lyssa (^_^)

the truth is, during perterjahan sedang berlaku Syan sedang asyik d ulik mimpi yang indah dalam lihaf..I'm taking a short nap okai..dha la time tu xda line tenet lak..tiba2 lak dia nak buat hal..so ambik novel terus landing atas katil bergulung dalam lihaf, dha macam sushi gamak nya..muahaha..

bukak2 jak blog balik after few hours *nap la sangat kan muahaha* tengok, aik, kenapa followers ni naik mendadak, tapi participation utk GA tu xpulak banyak macam tu..buat bodoh jer mula2..g la tengok FB lak..aik, kenapa banyak orang ADD ni..-.-'' dha pelik semacam..g plak Fan Page, sama gak..adoi..truss buat status dekat Fan Page..

"ada yang ADD akaun FB Syan yang tulen ker? nak approve..but terlalu ramai lak yang add..nanti Syan approve sorang2 k (^_^)v jap lg"

sebab hingat kan peserta2 GA yang ADD..dha siap compare lagi yang LIKE fan page dengan yang ADD akaun FB tu..x 100% sama gak..adoi -.-'' wat hapen actually here? *garu-garu kepala*

bukak stats dekat blog ni..tengok referral nampak link dari blog Abg Ben..terkezut gilak tengok ada entry pasal blog Syan..adoi..malu sangat2..tapi dalam hati happy yer Abg Ben..hihi

thanks for coming here Abg Ben and Lyssa Secret and thanks a lot sebab sudi Follow blog Syan yang x seberapa ni..segala compliment Abg Ben and rakan blogger yang lain Syan trima dengan hati yang tersangat la happy..fyi header tu buat sebab rasa simple ja..xda la rasa comel ke apa..ala ala kena puji comel..thanks for your compliment readers (^_^)

Abg Ben and Lyssa Secret follow blog Syan, terharu~


untuk Abg Ben, insyaALLAH Syan akan jaga diri di sini, alhamdullillah keadaan sedikit demi sedikit dha kembali kepada normal, w/pun kadang2 dengar gak orang buat riot kecil-kecilan..insyaALLAH kami semua yang berada d bumi anbiah ini akan selamat atas kehendak Nya dan atas doa kalian semua di tanah air sana..thanks jugak utk yang wish good luck utk Syan..thanks sangat2..mohon doa nya sekali k..insyaALLAH tamat pengajian nanti nak jadi doktor yang berkhidmat untuk negara, bangsa dan jugak agama..insyaALLAH.. (^_^)

still rasa macam mimpi..eh, mimpi ke? *pannnngggggg!* adoi! memang real, bukan cobaaan..dha macam artis yang datang terjah, buat entry sekaligus follow blog ni kan? hihi..xpe la, sebab dha lama kot admire both blogger ni..once again, thanks Abg Ben and Lyssa Secret (^_^)v happy!

yang sudi follow blog Syan ni, thanks and insyaALLAH nanti Syan datang follow blog korang lak k (^_^) 

k bubye! wassalam~


Kalau nak join Give away kitaorang click SINI okai

3 comments:

ZYASH said...

heheheheh, tumpang gembira jugak... meh la singgah blog zy pulak...

Nurul Nadiya said...

betul la pa yang abg ben cakap tu. header mmg comel sangat.
btw blog yang best ! keep the good work

pulsowanie said...

wow..bertuahnya awak..

sambut Maulidur Rasul sana sini tapi bila Valentine Day berkepit dengan pakwemakwe sana sini..apekebende?
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/02/sambut-maulidur-rasul-tapi-sambut.html