sweet heart #1

AssalammualaikumWBT and hi (^_^)v

hari ni aku dengan hati yang berbunga-bunga mahu bagitahu satu dunia blogger siapa dia sweet heart aku..*senyum simpul*



dia sangat cute, sangat nakal, sangat hyperactive, dan pandai menyanyi!! sangat happy dengar dia menyanyi, senyuman xlekang dari bibir auwchh! kadang2 boleh plak dia buat aksi yang mengoda gitu..mau tackle hati kita la tu..hehe

w/pun terpisah jauh oleh benua dan lautan..namun kemudahan internet tidak menghalang kami untuk terus berhubung dan bersua muka seminggu sekali..guna la Skype yer kawan2 *promo jap*  dapat tengok muka dia dari skrin lappy pun jadi la..dha buat hari aku berbunga-bunga and happy satu hari..mana tidak nya, dapat skype dengan sweet heart tuhhh~

rasa nya kami dha bersama 2 tahun..lama kan? hehe..sweet tau! masa mula2 kenal dulu, dia suka aku yang dodoikan dia waktu mahu tido..bila suda berjauhan tu, den xdapat la nak tolong lagi..kena berdikari yer sweet heart~

dia suka makan coklat tau dan aku lak suka bagi dia makan coklat, kan dha sepadan, and biar dia chubby macam aku! *perasan*  senang sikit mau cubit-cubit pipi dia..grrrrr! geram ja kalau ingat pasal dia ni aish menggugat iman betul laaaa! kenapa lah dia cute ar..

setiap kali tengok gambar dia time tengah rindu tu, airmata ni senang jak meleleh keluar huhu setiap hari mau tau jak apa update pasal dia..kalau boleh mau minta orang2 yang dekat dengan dia update gambar my sweet heart hari-hari..mesti seronokkan dapat tengok telatah dia hari-hari..mesti comel! (^_^)

dha habis dha point aku mau goreng pasal sweet heart aku ni..so sekarang tiba masa untuk aku dedahkan siapa "dia" yang aku maksud kan di sini..ready k..jangan terkezut plak sebab dia cute and chubby macam aku..dha jodoh apa ble buat la..kita orang sehati sejiwa okai ahaks!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

aku suka buat orang scroll mouse dorang..
mahu buat tahap curious korang meninggi2 muahahaha

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

ok aku sendiri yang penat buat macam ni haha XD

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

tadaaaaa!!

kan aku dha cakap, cute and chubby mcm aku (^_^) sweet kan senyuman dia??

dolu2 aku jaga dia tau waktu dia masi baby..aku dengan kakak aku memang rapat gilak dengan dia ni..ooopppssss nama dia bukan dia okai, nama sweet heart aku ni Wina..suma orang kena panggil di Wina okai..say hello to Wina everybody!! 

Wina sangat pandai buat mimik muka macam ni (^_^)

gambar time Wina masih kecil lagi..suka betul dia ketawa (^_^)

she love chocolate so much!

she tried to wear tudung! comel!!! 


sekarang umur my sweet heart ni sudah mencecah 2 tahun..11 Jan hari tu bday dia..sama-sama dengan Dato' Siti..hehe hope she will grow up to be a wonderful young lady yang berbakti kepada kedua orang tua dia and berbakti kepada negara kita..insyaALLAH selain tu aku selalu doakan dia jadi muslimah yang solehah amin~

aku terlalu sayang kan dia..kadang-kadang aku rasa melebih kasih dan sayang aku kepada adik2 sepupu and anak2 buah aku yang lain, sorry yer adik2 and anak2 buah aku yang lain..huhu..fyi dia ni adik sepupu aku k..anak bongsu kepada makcik aku..adik bongsu ummi aku..hehe =)

rasanya suda cukup kot aku perkenalkan kepada korang pasal dia ni..nanti ada masa lagi aku update pasal dia k..mau masuk kan video dia berlagak angkat telefon..semangat dia angkat fon..haha..tapi takut korang tertengok plak nanti..so tunggu post aku seterusnya pasal Wina lagi k..insyaALLAH

have a nice day people! (^_^) wassalam~

p/s : andai ini yang terbaik, semoga ALLAH permudahkan urusan kami berdua , amin!


4 comments:

sofiarti oktarina said...

ya allah comel nya !


semoga bila dah besar nanti jadi orang yang solehah dan berguna :)

HazUmA ZierAh said...

pikir sal c dia.. haha

Syan_Neesa said...

@sofiarti oktarina amin! (^_^)

Syan_Neesa said...

@HazUmA ZierAh ter dummy ko Alyani? muahaha :p sorry la gink nda sengaja haha