just don't ever give up Syan!



بسم الله الرحمن الرحيم

AssalammualaikumWBT people!
xjawab berdosa~



whatever happen..please stay focus dear..

you still have an important responsibility..

midterm just around the corner..you have less than a month to cover up all the topic..

jangan tergopoh gapah di kemudian hari sebab kau xdapat mau cover suma topik..

please be more focus! always think +ve , no stress! and please stay strong..


tiada lagi istillah down lepas ni Syan..

you need to survive by your own..dalam dunia ni, tidak semestinya kawan-kawan kau akan datang tolong kau setiap masa..

kerana mereka pun ada komitmen masing masing..so jangan rely sangat dengan orang lain..

kena bergerak sendiri..kena decide sendiri..kerana kejayaan kelak hanya milik kau seorang..begitu jugak dengan kekecewaan..jugak akan menjadi milik kau sendiri bila kau tidak berusaha dari sekarang..

cuba minima kan benda benda yang not important..e:g melayan perasaan yang sekejap naik sekejap turun lagi2 bila hujung2 bulan tu..ehem ehem paham2 la yer..hehe

selagi boleh di control try control..klo xdapat jugak as usual..

bagitahu dekat DIA..kerana DIA Maha Mengetahui dan Maha Mendengar =)






sejak kebelakangan ni aku rasa diri aku agak depressed sikit..dunno why, hurm~

but in front of my friends I still need to act like nothing happen..#pathetic

what should I do? acting is the best way right? (^_^)v

its okai..dont worry about me..coz i'll gonna be fine!

~wassalam~

p/s : stop scrolling the TL babe!! >.<" grrrrrr!

1 comment:

dayana nali said...

always be here for you friend, please smile :))))) smile to the world, and to the person whos love you :)))))