Pray For KK



Assalammualaikum WBT semua~

kelmarin petang waktu Egypt, lepas balik jak dari gamaah..

seperti biasa usha2 wall FB..sekali nampak video ni..




kaget jugak la tengok video ni..

berlaku petang kelmarin waktu Malaysia..di negeri tanah tumpah darahku Sabah..T_T

luckily nothing serius and no one killed..pheww~

aku yang jauh ni serba serbi kurang info mengenai insiden ni..

tanya abah aku dia cakap just ada yang cedera jak..wallahualam..

lets Pray For KK guys!! tq~



mesti doktor-doktor di KK kelam kabut kan waktu tu..

prepared untuk menghadapi sebarang kemungkinan..

dapat bayangkan~ (-___-)v




apa-apa pun yang terjadi, hari ni kuliah tetap berjalan seperti biasa..

kelas pertama dimulakan dengan physiology theory bersama HOD physiology Prof.Dr. Ahmad Bahaa~

must be well prepared, kalau nda, must be well prepared jugak kau dengar sindiran dia..

"certain student does not have brain inside their skull" 

aku xnak kena sindir, so bubye guys! ada masa aku hupdate lagi k..=)



1 comment:

~diAhOntHeblOg~ said...

ye..ade baca juga tentang ni..doakan yg baik2 utk KK..amin..