Krisis d'Mesir tak pandai habis2x -_-"





aku xtau la kan, kenapa orang arab ni tidak kesabaran..

sedangkan election xlama lagi pun..tinggal seminggu lg -.-''

oh please la guys, our families at home worried about our situation here if you continuously do riot la bangang!!

you all know patience is half of faith

but still nda kesabaran mau minta askar lepaskan parlimen..



hope it is no longer to be like the beginning of this year..aku xmahu lagi balik!! 

kenapa la balik free sekali pun..study aku sepa mau kasi langsai kalau balik2 kena pulang semula ke Malaysia??

I've been telling my parents, "ummi kalau jadi apa2 adik xmahu balik, nanti schedule kuliah terganggu"

kalau teruk sangat sangat baru la aku mau balik..(-_-)



tolong doakan keselamatan kami di sini k readers..

hari-hari nampak senior2 update pasal keadaan semasa..aku d rumah slumber jak..

apa jugak yang mahu d risaukan sangat, sebab aku lepas kuliah direct balik rumah =.=

kecualilah kena beli barang dapur, baru la pegi supermarket sana d Qamiyyah~



semoga election Mesir yang bakal berlangsung seminggu lagi..itu pun kalau jadilah kan..berjalan dengan lancar and Egyptian bakal puas hati dengan pilihan dorang..even kamu mau pemain bola sepak yang pegang tampuk kerajaan kamu..apa kejadah doe??football player jadi president??ooomaiiiigaaaaddddd!

~wassalam~



6 comments:

syahirahfs said...

ak doakan ka baik2 saja kat sana :)

Syan_Neesa said...

thx fatin =)

LiNdA MaSzLaN said...

Syan... take care ko sna ya...^^ smga kmu d sna sntiasa dlindungi Allah... Amin~ jauh2 dtg p tmpt org sbb mau jd doktor...^^

asma said...

video ni rusuhan yg tahun lepas ke tahun ni?

Syan_Neesa said...

Linda : thx linda!!amin!!

Asma : video yg paling latest ni..dua2 pun rusuhan tahun ni..hehe

FirdausRock said...

diorg buat demo kalo ni bersebab gak..sbbnye diorg xnk kerejaan tntera yg pgg..ape yg saye dgrla kn,kalo tntera yg pgg,even kalo contoh IM yg menang electionpon, kjaan tentera buleh gulingkan diorg gak..ntah sistem cmne ntah..same mcm blaku kat tunisia aritu kaloxslp..