te Syan punya Belog: KEPUTUSAN DUIT RAYA GIVEAWAY BY SYAN PUNYA BELOG

KEPUTUSAN DUIT RAYA GIVEAWAY BY SYAN PUNYA BELOG




Assalammualaikum WBT and Salam Sejahtera semua..^^


apa khabar suma hari ni?

sihat? x sihat?

bagi yang sihat tu alhamdullillah..bagi yang xberapa nak sihat tu..syafakillah! ^^



hari ni maybe hari yang d tunggu2 oleh peserta2 GA yang telah Syan anjurkan tu..

hopefully Syan xlah buat heart rate (HR) korang suma increase gara-gara tunggu pengumuman sepa la yang bertuah ni kan..




dha ready ker nak tahu 3 orang yang bertuah tu??

sebelum tu Syan nak ulang semula hadiah2 yang bakal diberikan kepada mereka2 yang bertuah tu..




1st Lucky Person :

Duit Raya berupa topup RM10
and
Satu Hadiah Misteri yang Syan beli dari Egypt


2nd & 3rd Lucky Person :

Duit Raya berupa topup RM5




okai..nak umumkan siapa la yang bertuah tu..lubb dupp lubb dupp 

berdebar2 gak tym wat cabutan tadi..

dha ready?

okaiiiii!! berapa banyak kali "okai" daaaaaa..




1st Lucky Person

-
-
-
-
-
-
-
-



peserta yang memegang nombor 46...yeah!!! ala ala lucky draw gitu..haha





2nd Lucky Person is...

-
-
-
-
-
-
-
-



pemegang nombor 19..yeah!!




and now..the 3rd Lucky Person..

-
-
-
-
-
-
-
-


pemegang nombor bertuah 39..yeah!!


boleh rujuk kat SINI senarai nama peserta beserta nombor korang k ^^


tahniah bagi mereka2 yang bertuah ^^

bagi mereka2 yang kurang bertuah tu, jangan sedih2 k..

sebab Syan Punya Belog insyaALLAH akan menganjurkan satu lagi GA..

tunggu kedatangan GA ni k..

pakat pakat dengan rakan2 blogger yang len tuk join and support Syan k..


bagi para pemenang, sila pm ke FB Syan detail2 korang k..

Nama Penuh :
Nick Name Blogger :
NO.Telefon Bimbit (celcom,digi,maxis..nyatakan) :
Alamat Surat Menyurat (untuk 1st lucky person jer) :



inbox dekat Syan sebelum hari khamis ni k..

sebab Syan dha nak kena balik Mesir dha Ahad ni..

so, xnak la menyusah kan sepa2..ASAP la pm kat Syan detail korang k..^^

kalau ada yang x pm Syan, Syan akan anggap dia xberminat nak menang..senang citer kan..

boleh bagi kat peserta len lak..^^ hehe




bagi semua peserta, Syan ucapkan jutaan terima kasih sebab uda join 1st GA Syan ni..

korang memang superb best la!! sayang korang suma!!



~wassalam~




thanx sebab sudi baca, kalau suka LIKE ok! (^_^)v

10 Komentar:

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang....

Nana said...

saya dah kasi details :)

izzie izzam said...

tahniah yew..huu..

abazilah said...

kenapa bukan 33 . huhu . tahniah winners .

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang..

...MiSS UmMi... said...

thniah pd smua yg mng....:)

aiEz said...

tahniah pada yg berjaya..:)

aanie said...

tahniah semua...follow sini...

Ary said...

mesti happy sape yg menangkan?
tahniah kepada pemenang...

x sempat mau join..
slm perkenalan...

Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

tahniah kpd semua pemenang.

MOHD NASER.com