Duit Raya Give Away By Syan Punya Belog TAMAT!




Assalammualaikum WBT and Salam Sejahtera semua ^^



wahhh..sedar x sedar dha tamat larh 1st GA Syan ni..

dha lepas 25 haribulan September kan..kan?

so..sepa2 lagi yang mau join tu, dha xboleh lagi..dha TAMAT!

okai sekarang x umum lagi siapa the luckiest person ever..

insyaALLAH esok Syan akan umum kan..

harap bersabar ya..

sekarang Syan nak list out senarai peserta yang sudah join GA ni..

korang kena aware dengan nombor nombor korang semua ya..

sebab Syan akan buat cabutan secara random ja..by number k..^^



SENARAI NAMA PESERTA DUIT RAYA GIVEAWAY BY SYAN PUNYA BELOG..

28.mas
31. fieda
35.AMG
39. QARD
46.Nana


alhamdullillah, sambutan yang Syan dapat untuk 1st GA ni amat memberansangkan..

thank you so much guys!!

thx for supporting me! ^^




keputusannya korang kena tunggu esok ya..

sama ada tengah hari..kalau xpun petang then kalau xda jugak malam lettew~

al-maklum la..orang fofular busy ni..hikhik perasan ja memanjang



kenapa Syan xbagitau sepa2 yang bertuah tu hari ni?

sebab Syan baru jak balik dari cuti2 Malaysia dengan family Syan yang terchenta..

penat sih..mau wat post ni pun mata dha berair2 dha..tahan mengantuk..*yawn* tak senonoh betul minah sorang ni kan..hihi

lagipun banyak benda yang Syan nak kena settle kan dulu dekat rumah ni..baru tenang nak settlekan GA ni plak ^^

bercuti kemana? itu nanti kita story mory dalam post2 yang akan datang k ^^

enjoy your day k guys..jangan cemas2..harap bersabar la yer..^^

gud luck semua!!




Syan ulang sekali lagi..

hanya 3 orang yang bertuah akan mendapat Duit Raya dari Syan Punya Belog, berupa topup..

dan HANYA SEORANG iaitu orang yang bertuah pertama SAHAJA yang akan mendapat hadiah misteri tersebut..

ble tengok SINI kalau mau tahu yang lebih detail tntg hadiah2 nya  ^^

*ala-ala macam ni kot present yg korang bakal menang ^^

~wassalam~


4 comments:

kakngah said...

ada dlm senarai
no. 47
wish me luck!

izzie izzam said...

lucky num 10..huhu..
tq..cpat2 ta saba da nih..hehe..

Syan_Neesa said...

erk..guys..sila semak balik num korang k..sbb ada typo kat nombor2 tu..harap maaf..dha nak wat cabutan tgok2 ada mslh kat nombor2 tu..maaf yer~ sila tgok balik nombor2 korang..maaf sangat2x~

izzie izzam said...

oh yeke syan..tpi tpi num sye still ta bergerak hehe..cum petanda na menag jerk..huhu :P