sebelum terlambat..^^





Assalammualaikum WBT and salam Ramadhan ke27 guys ^^

post ni simple and singkat ja..

al maklum la buzy maw wat persiapan raya kan..

sebelum terlambat..iya la kan..sebelum korang semua balik kampung and xsempat maw baca post ni..

sebelum aku yang balik kampung sok..hehe #modeBalikKampung

soooooooooooo ^0^

aku mau wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk suma reader blog ni ^^

MAAF ZAHIR BATIN ek..

sometime aku ni pun xsedar yang aku ada wat korang suma sakit hati ka baca post aku..

kan post aku gedix2 ja memanjang..mana lah tau kamu menyampah kan tym baca...ahaks! =)




maaf dipinta dari hujung rambut hingga ke hujung kaki..

halalkan semua makan minum harta benda and semua yang telah aku ambil or terambil dr korang suma..

andai ada terkasar bahasa tersinggung hati termakan hati ada ker yang makan hati? etc..harap di maaf kan k ^^ haha

kosong kosong la ek sempena aidilfitri yang bakal tiba ni..





sory la sebab xde kad raya nak di bagi kat korang semua..

tp siapa yang mau kad raya tu ble la bagi alamat korang kat bahagian komen post ni k..haha..bunyi serius ja

kalau murah rezeki panjang umur, aku post la kad raya kat korang b4 habis raya nanti..haha XD

alahai minah ni, cakap post ni simple and singkat ja..ni dha panjang berjela2 la dha pulak..hehe

bagi la aku chance nak wish raya kat korang semua..hihi cover malu ^^

okai la enough tuk post kali ni..jumpa lagi pas aku balik dari kampung k ^^

jaga diri masing masing semasa raya nanti ^^

~wassalam~





p/s : salam lebaran buat sahabat2ku yang menyambut lebaran di perantauan..especially d Egypt..and of course for someone special yang jugak sambut lebaran di Sydney Australia tu..enjoy your Raya there k..^^


3 comments:

FarhanahAdzlan said...

selamat hari raya..klau dah bagi kad raya tu package ngan duit raya ye..haha=)

Kho Ara said...

slmt hr rya

N A T A S Y A ツ said...

Selamat Hari Raya ;)