Cuti-cuti Alexandria_summer 2011

Assalammualaikum WBT & Salam Ramadhan yang ke7 semua ^^

rasa nya post kali sudah berhabuk dha cerita dia..

sepatutnya dulu lagi aku post benda ni..

tapi baru kali ini ada kesempatan..

aku malas mo cerita panjang panjang..

kita tengok gambar la bha kan..hehe..

-
-
-





 



 



 









                                 














 



 





ni la percutian summer kami selepas habis exam final hari tu..

enjoy memang enjoy..

tapi duit pun deras mengalir macam air..hahaha XD

-
-
-

tempat2 yang sempat kami lawat..

Montaza

Libarary Alex(Library terbesar d dunia)

Pantai ntah pa nama dia..hahaha

-
-
-

Alexandria atau lebih dikenali sebagai Iskandariah Mesir..

rupakan salah satu bandar besar yang terdapat di Mesir..

actually banyak lagi tempat yang kami belum kunjungi d Alex ni..

rilek bha...ada 5 tahun ag insyaALLAH kami di sana,Mesir..^^

so let relax&cool ^^

~wassalam~

p/s : thx tuk Cik Shuhaila Shaari atas gambar2 nya..u know which one is yours ^^



2 comments:

Nedhamzah said...

waaahhh ,! macam best jekk!! bestnyeeeee

Syan_Neesa said...

mmg best ponn nadz..hehe ^^