imissudamnsomuch!





salam..

suddenly i miss him so much~

rasa macam dia still ada di malaysia tunggu kepulangan aku..

janji mo bawak aku jalan2 tym balik nnt..

datang umah aku ceta2..

g jalan p CP..1B..etc..

janji mo belanja aq tgok wayang..

ter'rewind suma balik..

dear Alif i miss u damn so much!!

Ya ALLAH..

tabahkan lah hati hambaMU ini..

Alif aku rindu ko!!

kadang2 tergerak hati mo kol ko macam selalu..

tapi tiba2 rasa renjatan elektrik kat hati ni..

"Syan sayang,dia dha xde..ingat tu!"

huhuhuhu..

Alif! rindu ko! tu ja aku mampu cakap!

hari tu aku down pas jawab paper written biochem..

rasa macam mo kol ko gtau..

rindu ko yang selalu cakap..

"aku tunggu ko jadi doktor Syan..ble la ko rawat aku nnt..haha"'

argh!! rindunya mo dengar ko ketawa!

rindu mo dengar ko kutuk2 aku..

cakap aku gemuk la..pendek la..etc

aku still ingat ko sukat perbezaan tinggi kita..

ko cakap aku "kitut!"..

aku dha xkisah dha lif..

huhuhu..

i miss u friend!!

macamna nanti ni??

sepa yang mo ganti tempat ko?

sepa yang akan datang umah aku tiap kali aku rasa sunyi?

sepa yang akan hantar msg ckp "syan,cni uda aku d luar rumah ko!cepat kuar!"..



sepa yang akan teman aku jalan2?

kenapa la aku xdpt jumpa ko hari tu??=.=''

orang2 sekeliling selalu cakap..

"sudah la tu Syan,yang pergi tetap pergi,kita kena redha.."

aku redha..tapi aku rindu dia!!

bukan aku xtau..xbek meratapi kan..

tapi aku rindu ko!

aku doakan semoga kehidupan ko d sana lebih baik ..amin~

maaf sebab aku berkelakuan begini..aku rindu ko! 


aku tau ko nda suka kan?

iya Lif..i'll try my best not to cry anymore..

i'll try not to blame myself anymore..aku sayang ko + rindu setengah mati!!

al-fatihah~

16 April 2011..


sayang ko selalu!dunia akhirat persahabatan ni berkekalan~


1 comment:

===fatima atika=== said...

syan,,,,sedih jgk ne...mau nangis aku...