: : bha jangan tunggu lama2.. : :

kau nda puas hati?

aku kin sakit hati?

aku ni kurang ajar?

aku ni mulut lancang?

mari habaq mai..

ko kan BERANI..

ko kan yang ALWAYS BETUL...

bha, pa ag..post ni kali, 

sepa2 yang xpuas hati kat aku selama ni..

sila la komen aku berabisan..d silakan..

tapi bagi2 mereka yang berada berdekatan dengan aku..a.k.a d sekeliling aku..

sila la tunjuk kan KEBERANIAN kamu tu dengan bagitau aku direct bha..

jangan jadi PONDAN orang bilang..

bukan emo..just aku xsuka kena tegur itu ini x direct kat muka aku..

no feel la der..tambah sakit hati ag la..

kalau aku nangis tym kena tegur, its ok sbb aku pompuan..jiwa lembut gitu..^^

dha..

sepa nak mula..xpayah pikir hati&perasaan aku..

mo final dha ni..nanti susa aku nak jawab exam..

okai??

akhir kata, sepa2 pun ko yang akan tampil..

aku dengan rendah diri akan memohon maaf atas kesalahan yang bakal kamu nyatakan...

thx v(^-^) peace no war...

p/s : tolong act profesional..xde istilah main d cni..^^

4 comments:

Nordin said...

Bah, aku memang nda puas hati dengan ko syan. Sebab ko ni bikin panas, dan kadang2 aku sakit hati dengan ko ni sebab mulut ko lancang.
















Tapi tu dulu la masa sekolah. Sekarang nda suda. Now i see u as a different person. Buat apa la mau nda puas hati sama orang neh. Terima la seadanya, kan? Hehe 8)

Syah_Ridzeah said...

tanang bha ko joy..
hahaa.. dorang risau ko nanti nangis trus banjir.. tu la tu ndak brani face to face.. hahaa.. =p

Anonymous said...

boooooo len jg entry ni...macam cari gaduh dengan orang,ka ada orang cari gaduh dengan kau???kita agak bah orang tu..

♥ Cik Panda , Anon , Kuma ♥ said...

punya smat blog kau syan. tbaiklaaa... kita aga bha. buang p laut tu urang :PP