: : Contest Aku Foodilicious : :



tiba tiba tadi tym tengah usha usha shoutbox tu..nmpk ada undangan red carpet tuan empunya blog yang wat contest ni...cik CIKIN..& her partner yang sama sama mengelolakan contest ni cik Leeya..
so, b4 im going back ni, and b4 the mr.clock killing me, let me join dis contest..thx cik Cikin!

i nak pertaruhkan gambo ni..

pic tym tgh syok mengunyah garlic bread at one of the pizza shop in alexandria..

and im not aware dat they hav taken dis shot..nice shot i think..(*^_^*) nak perasan jap..

dusssssshh! naaaa rasakan, sedar ckit syan~ hihi ^^

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



dha letak foto, nak kna jawab beberapa soklan..

macam duduk exam biochem la plak..^^

1st. apa fav food?

-gambo tu tym aku tgk syok mengunyah garlic bread kan..hurm~

jawapannya adala..

TIDAK ADA YANG FAV, SEBAB I SUKA MAKAN SUMA MKNN YANG I JUMPA! ^^.. auw!

asalkan halal okai..^^


2nd. kenapa suka makanan tu?

actually soklan dia bbunyi mcm ni klo tuk aku..

"kenapa suka makanan makanan tu?"

sebaaaaaaaaaab...

IM FOODILICIOUS LORH ^^

then ada lak kena wat slogan..

mcm nak join contest kat hypermarket la plak kali ni..hihi..^^

"saya foodilicious sebab..."

my mum says to me, "klo duit tu tuk mkn xpe.."auw! ^^

as usual..kena tag orang..

so i nak tag kat sepa sepa yang berminat nak join..

tq~

~wassalam~





3 comments:

Cikin said...

hye , tenkiu sbb join . good luck ! (:

cik ayin said...

gud luck :)

Syan_Neesa said...

cikin : wcome~
cik ayin : tq~