Dibuang kewarganegaraan dan dapat kereta Mercedes sebab terlalu handsome? wow!


scroll timeline FB jumpa cerita pasal sorang lelaki Arab Saudi yang yang dibuang kewarganegaraan nya gara-gara terlalu handsome dan ditakuti bakal membuat ramai wanita di sana terpikat dengan ke-handsome-man nya..lepas tu dapat kereta Mercedes dari admirer dia sempena bday dia, wow!



cepat-cepat search dekat Google pasal mamat ni..tengok gambar dan baca cerita dia. Komen yang keluar dari mulut " nda hensem mana ponnn,ingat hensem gilak-gilak, banyak lagi lelaki hensem di Egypt ni, tapi kenapa tak kena buang kewarganegaraan dorang?" harharhar sot!

tapi seyes weyh! aku tak rasa dia hensem mana pun sampai boleh kena buang kewarganegaraan dia, or mungkin kah dia bukan tergolong dalam  taste aku sebagai seorang perempuan? hahaha

nak tengok gambar lelaki yang dikatakan handsome ni?


tadaaa!



Omar Borkan Al-Gala.


Omar Borkan Al-Gala.


hensem betul ka? I think just so so jak pun..hurm..dunno la, lain orang lain taste dia kan?

lepas tu dapat hadiah kereta Mercedes G55 lagi dari admirer dia, wow! beruntung la badan~

lepas ni Egypt kena buat macam ni juga laa harharhar 

sebab ramai kawan aku dok cair dengan mamat mamat arab yang hensem dekat gamaah tu. LOL

ooppsss! sorry terbocor rahsia sulit kerajaan korang oleh aku hihi maalish! 

siapa rasa mamat ni handsome? raise your hand! haha

kalau korang inginkan lelaki arab yang hensem serta sasa, boleh lah datang Egypt or negara arab lain untuk usha dorang harharhar just kidding! lelaki Malaysia nak letak mana? hihi 



**Join Segmen #1 Syan Punya Belog di SINI
**Join ChurpChurp di SINI

10 comments:

Izzuddin Fauzi said...

-_- Ensem laie den...

Fie'S eS aLeXanDRA said...

sirius kena buang ? haishh .. takpatut betul . tapi dy handsome sangad .opsss . handsome lagy husbie kita . hHEHE

Syan_Neesa said...

@Izzuddin Fauzi erk?! -.-'' hahaha

Syan_Neesa said...

@Fie'S eS aLeXanDRA serius dia kena buang, boleh cari search psl dia dkt Google nnt jumpa cerita pasal dia kena buang tu~ apa2 pun, mmg suami juga paling hensem hihi

mama maman aka yana said...

hhhmmm.. mesti nabi yusuf lg ensem kann.. haha

Nur Dzafirah said...

Hensem la jugak... :)

Soda N Ice Tea said...

hai sis. still remember me? weeheee ~ bru ni sy g egypt lorh.. best :)

Syan_Neesa said...

@mama maman aka yana suda semestinya kak ^_^

Syan_Neesa said...

@Nur Dzafirah sikit laaa..hihi

Syan_Neesa said...

@Soda N Ice Tea alamak! dah lupa laaa..nak buka profile awak, tp xdpt nak tgok =( iya? bila awak pergi?