cepatnya masa berlalu, SELAMAT HARI RAYA ^^

AssalammualaikumWBT and Hi ^^

pejam celik pejam celik, puasa kita tinggal lagi 2 hari kan, cepat nya masa berlalu~ macam tak percaya ja mau masuk bulan syawal dah..^^ alhamdullillah setakat ni puasa Syan full, reader plak macam mana? ada yang dah bocor ke? hehehe bagi kaum hawa itu satu kemestian hehe except mereka2 yang dah menopause, maap mokcik mokcik sekalian~ *susun sepuluh jari mintak ampun*

blog ni sudah ditinggalkan terlalu lama, kesian kat belog ni, *sambil belai2 skrin lappy* maaf saya teda idea untuk menulis beberapa hari ni, so saya tinggalkan reader dengan post yang lama2 huhu #retis

untuk post mengenai my posting elektif kita tangguh dulu ya, panjang sangat la plak post tu, xsiap lagi hehe gambar2 pun xbanyak, so banyak tulisan la ya, sorry~

dalam post ni, Syan Punya Belog ambil kesempatan nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN kepada semua pembaca setia SPB, eh, ada ka pembaca setia SPB ni? huhu perasan jak lebih sobsobsob

okay x mau tulis panjang2 sangat, nanti kamu keboringan baca..

hurm, tahun ni once again x beli kad raya and x hantar kad raya ke orang, hehe dah lama tinggal kan tradisi bagi kad raya ke orang start tak jadi student sekolah hihi so saya just menggunakan photoshop untuk buat kad raya then tag2 orang kat FB and serta kan kat post ni untuk bagi kat reader SPB ^^ korang ambil ya w/pun x lawa huhu

Selamat Hari Raya from Syan Punya Belog

buat post raya awal2 sebab esok dah kena balik kampung, confirm dekat kampung xsempat mo update belog untuk wish, kalau FB tu lain cerita la hehe once again, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN dari Syan and family, yang tinggal dekat2 dengan rumah boleh la datang beraya nanti ya ^^

semoga perjalanan kalian ke kampung selamat begitu juga perjalanan pulang ke rumah selamat, amin~

jangan main mercun ya..takut nanti x cukup jari nak mohon ampun kat ibubapa, nauzubillah~

jaga kesihatan korang, jaga pemakanan korang, almaklum la puasa sebulan, masuk ja raya, makanan yang terhidang pun semua sedap2 belaka then start la nak melantak bagai, hati2 dengan jumlah kolestrol dalam badan k ^^ 

SPB menyusun 10 jari memohon kemaafan drpd semua reader belog ni, andai ada terkasar bahasa, tersalah bicara, terguris hati dsb kosong kosong ya ^^ take care! wassalam~


2 comments:

timm_bill said...

selamat hari raya!! =)

miu minashi said...

slamat hari raye maaf zahir & batin..
nk duit raye?? hehe