Review Session : benda yang ohsem kebabom!!

Hi hi hi semorang!!

alhamdullillah seminggu dah sampai dekat my home sweet home ni, sekarang ni tengah dduk lepak2 depan lappy dalam bilik yang serba pink dari dinding siap ke lantai then ke cadar tilam then ke langsir yang color purple gitteww~

xdapat upload pic buat masa ni, sebab langsir xsiap pasang lagi yang color purple tu, I love my new room!! ^__^ pink purple in color! sayang ummi and abah yang decorate my room! will upload the pixca after this wokay?



skrg I nak buat review mengenai satu benda yang ohsem kebabom! iaitu TONY MOLY Lip Tint yang fofular semenjak dua menjak ni, guess what I'm one of the users!! whoahh!! love it so much! it make my lips looks so neutral red or pink in color! just dot 2 or 3 dots on your lips and smudges it with your finger and it will remain for long time ^^ design botol pun comel, loike~

hari tu pakai for the 1st time, memang kekal dari pagi ke petang, xpayah risau nak apply semula macam lip gloss or lip bump or lip stick yang korang pakai selalu tu, harga pun berpatutan sangat-sangat ^__^

walaupun botol kecil, 5g ja tapi boleh kekal selama sebulan or more than a month~ sebab bukan nya nak apply banyak sangat pun, sekadar apply 2 ke 3 titik dah mencukupi utk memerah kan or mem-pink kan bibir korang, you gonna love it so much babe!

nak tangkap gambar bibir sendiri, malu la plak, takut2 nanti ada yang terpikat tengok bibir I, haha perasan nak mampos! menyampah! hihihi




yang ni cara2 nak apply ke lips korang, simple and easy ^^




di datangkan dengan dua color yang cun melecun, dua2 pun best, kalau nak bibir color merah and more bright apply apple red, kalau nak nampak neutral pink and nampak sweet mcm Geum Jandi, boleh apply cherry pink ^^ saya guna dua2, if boring guna red apple boleh guna cherry pink lak~



gambar yang ni plak hasil if korang apply lightly or heavy, heavy tu korang kena apply double layer la, nak nampak lagi heavy apply la ikut suka korang berapa layer sekali pun, ikut suka suki korang laaaa, bibir korang kan hehe yg lightly tu just after 2 or 3 dots dekat lips then ratakan, siap laa..dapat kekalkan satu botol for 1 month or lebih, kalau yang suka apply heavy tu, xsure la berapa lama boleh kekal satu botol tu, silap2 2 minggu ja hehe 

one more, SILA JANGAN JILAT BIBIR ANDA setelah apply wokay, sebab rasa dia pahit nauzubillah~ itu ja la masalah lip tint ni yg saya xberapa nak suka, yang lain semua marvelous, wallaaa!! nanti nak call bahagian administration dorang suruh buat yang rasa dia manis2 and fruity macam tu, so senang nak jilat bibir and rasa nak gigit bibir tu sebab rasa dia manis and fruity giteww~ haha alamat nya nnt ramai girls out there yang datang klinik or g hospital gara2 bibir koyak kihkihkih kidding~



actually buat review ni bukan sebarang review, sambil menyelam minum air la katakan hehe kami dari Honey Clover's Closet ada gak jual lip tint ni ^^ harga murah and berpatutan dengan size dan kualiti lip tint ni~


berminat? boleh PM kami di honeyclovercloset@yahoo.com , kami terima belian secara retail and wholesale  jugek~ ^^ 

sekarang orang akan keliru, Syan ni doc to be or business woman to be hihihi saya just mengisi masa lapang dengan sesi jual beli, sambil-sambil cari duit poket nak kawennnn uhuk! uhuk! tetttt! 

okay la, kita akhir sesi review ini dengan lafaz, wabilahitaufik wal hidayah wasalammualaikum WBT~ see you guys soon with my new room wokay! *waving*

p/s : my 1st review session, its quite long, sorry guys, next time I'll try make its short and simple okay ^^

4 comments:

norha nanie said...

botol kecik rm brapa?
15 utk yg kecik 2 ea?

Syan_Neesa said...

@norha nanie yes dear, rm15 utk botol yg 5g tu ^^

His angel said...

Kalau berminat macam mana nak order ye?

Syan_Neesa said...

@His angel bole PM kami d honeyclovercloset@yahoo.com