orang tak nak claim hadiah, kita pass ke orang lain

AssalammualaikumWBT and Hi there readers (^_^)

setelah menunggu mereka2 yang menang hadiah GA untuk claim hadiah, lebih kurang 2 minggu juga la kan..tapi still ada yang x nak claim hadiah dorang, so secara automatically nya..hadiah2 yang tidak d claim itu akan BERTUKAR TANGAN!

so post kali ni nak suruh orang lain plak yang claim hadiah tu k..kalau x claim juga..xpe la..sebab Syan and Ummu tak rugi apa2 ponnn..yang rugi korang la, sebab xnak claim kan, orang bagi hadiah free korang xnak claim.

xnak post link blog korang dekat sini, Syan akan buat secara cepat dan simple, bcos I need to be fast and furious sebab nak study! final exam dha nak start dha ni!! *cuak* hoho

sila check korang punya URL nombor berapa dekat SINI and tengok korang bertuah ke tak nak menang hadiah yang tak di claim ni..


  • Soy Bean Whitening 3D Mask + Soothing Solution bernilai RM14.00 --> no. 61
  • Collagen Dust (PURE COLLAGEN POWDER) 30g bernilai RM45.00 --> no. 28
  • 1pcs Tudung Bawal + 1pcs Inner jersey 1 tone + 1pcs Inner Jersey 2 Tone + 1pair ribbon + 1 pair contact lens + 1pcs lens case --> no. 6
  • sehelai shawl + sehelai Inner by Lovely Shawl --> no. 101
  • sehelai shawl + sehelai Inner by Ana Adni Collection --> no. 72
  • Sling Bag/Purse by Airin Ayda --> no. 90
  • Bracelet/Necklace by Nur Saudah Alifah --> no. 50
  • Bracelet/Necklace by Nur Saudah Alifah --> no.121
  • Topup Bernilai RM10 --> no. 98
  • Topup Bernilai RM5 --> no.115
  • Sehelai Shawl by Tinta Sang Pencinta --> no.37




cara2 nak claim hadiah2 ni, SILA EMAILKAN detail peribadi korang ke syan_neesa@yahoo.com entitle NAK CLAIM HADIAH GA YANG TAK DI CLAIM hoho =p

apa yang Syan nak,

NAMA korang:
ALAMAT korang:
No.Phone korang:
URL Blog korang :
Hadiah apa yang korang menang:

sila bagi kerjasama k..Syan and Ummu sekarang tengah busy nak study untuk final kitaorang, kalau korang x claim hadiah2 ni, tak tenang rasa hati kitaorang..tak baik tau buat kitaorang macam ni sobsobsob TT_____TT 

untuk TOP REFERRAL nampaknya Syan and Ummu memang tak berkesempatan nak buat POST KHAS untuk anda..maaf kan kami ek..harap awak tak kecik hati larh..sorry tau! sorry sangat2x~ 

sekali lagi harap korang dapat tuntut hadiah yang korang menang ni k..and last but not least, doakan kitaorang yang dha nak exam ni k~ take care and wassalam (^_^)

3 comments:

bari'ah said...

Aloh takde link~ hehe

ezzamalik said...

ala tak menang lagi haduii.bukan rezeki xpelah
tp kalau ada jugak yang tak claim bg je kat ezza eh.hehe^^

syahirahfs said...

sapelah yg tak tuntut hadiah tuh?.. rugi2.... :)