These past few days

AssalammualaikumWBT and Hi,

fuhhh!fuhhh! banyak nya spider web dekat belog ni..aish~ sepa la empunya belog yang bersawang ni ek? memang tak berhati perut la sebab tinggalkan belog dia tanpa sebarang update selama beberapa hari..hikhikhik

1st of all, maalish sebab lama x update *macam la ada orang tunggu hupdate ko Syan* 

2nd, Syan lama x hupdate post bcos these few days, badan xberapa nak sihat, otak xdapat nak berfikir nak coret apa dalam belog ni, dengan mood mood sekali kena bawa terbang oleh fever,headache, flu and cough..T_T

these few day also Syan sibuk dengan banyak sangat komitmen baru..as usual x lari la kan, STUDY, REVISION, CLASSESS and add on my part time work..kuikuikui =p so i'm quite busy now okai *mata ke atas tangan ke dada* hehe masa nak hupdate belog pun susa nak cari..luckily this evening *Egypt hour* ada masa sedikit utk d curi utk hupdate belog terchenta ni..

ada something interesting happened ka these past few days? hurm..yup! something very very nice and interesting event has happened (^____^) thanks to Mr No.1 Fan sebab sudi datang ke rumah untuk berjumpa dengan my parents..such a good and nice start for us..my abah and ummi seem to like you..they keep laugh/giggle when they mention about you last day when I called them..that quite good impression from their..kan?kan? now, your are their favorite okai (^_^)

and now, Syan akan sambung semula rutin harian seperti biasa..rasa nya diri ini sudah terbiasa dengan tindakan yang Syan telah buat dahulu..nevermind, Syan sudah bahagia bila si dia datang berjumpa parents buat sesi suai kenal dengan my parents..satu hari nanti please come again..(^_^)

my daily life will become more busier than usual, my final exam just around the corner, macam last year, final exam yang memakan masa selama 3 bulan -.-'' and yang paling latest, Syan baru kena inform, handball competition gonna be held soon, 23th of Mac huhu..wish us luck okai!

buat masa ini, ini sahaja yang Syan mampu hupdate..insyaALLAH ada masa lagi nanti Syan hupdate okai..ni pun hupdate sebab ada orang tu suka betul lepak dalam "taman" dia ni -.-'' pastu cakap, teda sebarang new update from me..maalish once again! kesibukan mula berganda2..T_T

wassalam and take care semua! luv u'olls! muah!

My study is for myself and for other people life

p/s : korang! ada masa LIKE la dua pages ni,  SINI and SINI , syukran!


1 comment:

Syasya Johan said...

jelesnya bila baca entry orang tngh study oversea :D

happy ending untuk yr relationship :D