Kalah Menang belakang kira yang penting ENJOY!!

AssalammualaikumWBT and Hi readers!

seperti yang korang sedia maklum, hari jumaat hari tu 23/3/2012 Syan ada menyertai Perubatan Sport Day bagi Akhawat/Wanita sahaja mewakili Universiti kami University of Zagazig dalam perlawanan Handball..menang or kalah tu belakang kira k..yang penting kitaorang ENJOY dengan games kitaorang..kitaorang xmenang ponnn..just masuk final utk rebut tempat ke3 and ke4 jer...sobsobsob ='( nevermind, apa yang penting?? KERJASAMA!! *ala-ala wonder pets* 

malas nak tulis banyak2, so jom cuci mata tengok gambar2 yang Syan sempat snap sepanjang PSD hari tu~ hehe

perbarisan kontinjen PSD 2012 , dari kiri Kaherah, Mansoura, Zagazig, Tanta dan  Iskandariah



my beloved handball teammate (^_^)



me, Kakak and Zizie



posing dengan bola handball miahaha XD

the hanballerZ, BasketballerZ and Volleyballerz

once again my happening and awesome teammate!

the coolest referri ever! import from Tanta.. handballer gak~
main pergghhh! stylo habis!

our goalkeeper yang terhebat abad ini..kak Aki (^_^)

THE GAME BEGIN!!!













the Alex-ian (^_^) 3rd place..goalkeeper dorang sempoi kot..cool seja tngkap bola huhu

bone of love link us together wheeeee =D

hahaha sporting gilerrzzz teammate aku! terbaikkk!

enough dengan gambar2 during Perubatan Sport Day 2012 kali ini, actually banyak lagi gambar yang mau d tunjuk tapi malas mau tunggu kena upload so..ini seja la yer yang Syan dapat tayang dekat korang suma..

kalau korang perasan, gambar2 ni mainly time kitaorang tengah main handball..banyak kot aktiviti lain lagi, tapi oleh sebab xsempat nak pergi usha team utk games lain main, so bedal seja la gambar2 handball k..

antara games yang ada, basketball, futsal, volleyball, netball, zagaton, pingpong, balapan, indoor game etc 

xsempat snap gambar team lain tengah main, sebab suma pun berjalan serentak..sehari jak kot kitaorang punya PSD ni.. tak puassssss!!!!! nak lagi! nak lagi!!!!!! okai dha berlebihan plak mengada nya..haha

psst pssst ada nampak sebarang perubahan struktur gambar ka?hehe fyi gambar2 ni suma di ambil dari my new camera!! oh yeah!! Syan dha beli camera baru..sehari before PSD laburkan duit utk beli Samsung ST95..wheeeee =D lepas ni insyaALLAH gambar2 akan berada dlm kualiti yg baik..hehe

okai enough, need to go now people, see you guys soon!! wassalam and take care!

p/s : oredy pass 9 month yday, syukran for being there for me No.1 Fan, kalau orang mengandung, xlama lagi due la suda..kalau ni, due dia bila? I also do not know..insyaALLAH the "jodoh" things will belong to us..amin (^_^)



4 comments:

. uffa . said...

umah ejaw kalah ??
:(

tp tape ..
pasukan2 die sgt comel
dgn reben kaat kpale
haha
sirius xtipu .

nanti nak try la :P hahaha

Syan_Neesa said...

@. uffa . hahaha xpe kalah yang penting ukhwah yg terjalin sesama peserta..lain tahun kitaorang bolot semua pingat and hadiah yg ada..insyaALLAH~ hehe

AzMina::AzzaM said...

@. uffa . salam..syan,apa nama univ syan di sana?ada ka kos qiraat ka..syariah kaa..?utk master..

Syan_Neesa said...

@AzMina::AzzaM saya dkt Univ.Of Zagazig kak, kos tu ada, d Al-Azhar la..utk master insyaALLAH ada~