Senarai Hadiah Future Doctors Give Away 2012

AssalammualaikumWBT and hi there!! (^_^)v

seperti yang kami janji kan before ni, senarai hadiah untuk bakal-bakal pemenang untuk Future Doctors GA yang baru sahaja bermula beberapa hari yang lalu..xmahu buang masa, sebab penat you nak buat post dalam bahasa omputih tu..hang hingat senang macam bukak kulit kacang ka? kulit kepala aku pun terbukak sama okai..scalp scalp sekali dha terkoyak, okai auta! hahaha kidding..dha2 jom kita usha senarai hadiah yang nak d sponsor oleh para sponsor and oleh para penganjur..wheeeehuuuu =D

1. amirnawawi.com --> Patung Koala yang diterbangkan khas dari Australia ( 1 pemenang )



2. Cik Ichigo ---> Seutas Beg Tangan ( 1 pemenang )



3. Gojez Houz.com ( 3 pemenang )

  • Soy Bean Whitening 3D Mask + Soothing solution bernilai RM14.00 (1 Pemenang)

  • Collagen Dust (Pure Collagen Powder) 30g bernilai RM45.00 (1 Pemenang)

  • Softfea Beauty Essence 2 in 1 Set (Sabun Bio White + Night Cream Softfea Bio White) bernilai RM39.90 (1 Pemenang)



4. Cik Aimie CHan Naga --->  2 pemenang



5. Lovely Shawl  ---> sehelai Shawl dan sehelai Inner (3 Pemenang )



6. ANA ADNI COLLECTION ---> sehelai Shawl dan sehelai Inner ( 1 pemenang )




7. Airin Ayda ---> Sling Beg / Purse ( 1 Pemenang )



8. Indah Catalyst ---> Topup bernilai RM10 Celcom/Digi/Maxis ( 1 pemenang )



9. CikFiniey Shop ---> Seutas Beg Tangan ( 1 Pemenang )



10. HijaBook  ---> Sehelai Shawl, sehelai Inner berserta aksesori wanita ( 1 Pemenang )



11. Nur Saudah Alifah --> Bracelet or Necklace (7 Pemenang )



Hadiah daripada Para Penganjur...
  • Topup Bernilai RM10 Celcom/Digi/Maxis ---> 2 Pemenang
  • Topup Bernilai RM5 Celcom/Digi/Maxis ---> 2 Pemenang
  • Sehelai Shawl ---> 1 Pemenang
  • Sehelai T-shirt " I Love Egypt " ---> 2 Pemenang
  • Hadiah Misteri untuk Top Referral ---> 1 Pemenang 


Tarikh Tutup : Click HERE


KESEMUANYA 30 HADIAH UNTUK DIMENANGI! (^_^)




jangan lepaskan peluang untuk menyertai Future Doctors Give Away 2012 ini okai! blogger lelaki pun boleh turut serta..(^_^)v

wassalam~

5 comments:

Norerysha Shahiera said...

huhu...banyak hadiah yg menarik :D

syahirahfs said...

wah.. ade baju I love egypt lah.. teda idea lagilah mau buat entry. harap2 closing date nya lambat lagi..

Syan_Neesa said...

@syahirahfs closing date kami x decide lg la..pening kpala mau decide huhu kau tau la kami ni jauh btul bha..hurm..join k! aku tggu penyertaan kau! haha (^_^)

shadhira said...

bestnya hadiah dia.. t-shirt egypt.. uwaaa... patung koala lagi.. hehe

Yumida said...

bez nyer sume adiah2 tu...gdluck utk semua peserta!

follower ke 844