Pre Order Tudung Bawal Plain and 2 Tone dengan HARGA MURAH

AssalammualaikumWBT and hi,

HCC ada buat pre order kepada peminat-peminat tudung bawal plain and 2 tone..w/pun Syan berada jauh dari Msia, I know ramai sangat dah remaja2 perempuan dekat Msia yang suka pakai tudung bawal ala ala Dian Pelangi kan?? hehe..she beautiful yawww!! I like her tooo *blink blink* hahaha


okai xnak buang masa, so sepa sepa yang berminat nak beli tudung bawal plain or 2 tone can contact me k..you know where to find me..hihi..

dekat bawah ni, Syan serta kan katalog warna tudung bawal utk yang plain and 2 Tone..anything can PM me on FB directly or you can drop your comment here~

PRE ORDER TUDUNG BAWAL PLAIN

RM9 each NOT INCLUDE POSTAGE

POSTAGE:

SEMENANJUNG MALAYSIA RM7
SABAH/SARAWAK RM9

HARGA BORONG :

10 HELAI RM80
20 HELAI RM130















PRE ORDER TUDUNG BAWAL 2 TONE

RM10 each NOT INCLUDE POSTAGE

POSTAGE:

SEMENANJUNG MALAYSIA RM7
SABAH/SARAWAK RM9


HARGA BORONG :

10 HELAI RM90
20 HELAI RM150






STRICTLY NO BACKOUT BUYERS! ( WE ARE SERIOUS ON THIS!)

pembelian borong hanya boleh di buat untuk satu jenis sahaja, mencampur kedua2 jenis plain dan tone dalam satu order borong tidak dibenarkan..interested? PM me on FB or drop your comment here (^_^)

wassalam~

4 comments:

Mizz ErMa said...

tudung express xde ke sis? hehe

Syan_Neesa said...

@Mizz ErMa klo awak nak, ada ja..

aKiLah said...

nk tnya...bwal 2 tone ni wrna muda kt ats kepala or sblh tudung bila pkai?

Syan_Neesa said...

@aKiLah kat sebelah