Good Luck for us!

seyesly I'm so nervous right now..huhu w/pun berada jauh dan tidak berada di sana, I still nervous, my heart sound and its beats become so faster lubbdupplubbdupplubbdupp..and perasaan tu hampir sama macam tunggu result exam yang penting or mungkin lebih dahsyat dari itu~ argh! dunno! just pray and continue to pray for the best!

Ya ALLAH, Engkau permudahkanlah niat baik kami ini, lembutkanlah hati kedua orang tua kami, andai ini yang terbaik, cepat atau lambat, aku mohon agar semuanya berjalan lancar hingga ke akhirnya..amin~

ummi and abah I hope both of you will be nice..huhu nervous gilak gilak!!

there's butterflies inside me tummy!! huwaaa~ 

GOOD LUCK for us! fighting!

“Jika datang kepada kamu seorang lelaki yang engkau redhai agamanya dan akhlaknya untuk meminang perempuan kamu maka nikahkanlah dia jika tidak kamu lakukan demikian maka akan timbullah fitnah dan kerosakan”. (hadith hasan riwayat Tirmidzi no 1084)


3 comments:

wiwin said...

kan sudah aq aak neves psal apa..haha..XD gud luck syan!:P

cinta siswi said...

nape neves ni dear?? ehem.. nk kawin ke??hikhik

katak kinchet ejaw said...

@cinta siswi

hahaha munyik cam ade org ak kene pinang la
:P

maaf andai tesalah faham kat n3 ni Dr :P
kikiki
ape2 pon we wish u the best !

ameen ..
^^