All is well

AssalammualaikumWBT and hi there reader!

korang semua apa khbr? sihat tak?alhamdullillah kalau sihat..huh? xsihat? alololo kecian nyer..xpe..nanti bawa2 diri korang pergi jumpa doktor k..dha lama Syan x update post kan..huhu line tenet suka sangat jeles dengan kitaorang..sekejap ada, sekejap unidentified, pastu paling teruk bila ammu tenet x bayar bil tenet dia -.-'' grrrrrrr!

and opkos my daily life is the other reason why I cant update everyday, 2nd year is more tough than 1st year #fact..bangun awal pagi, bersiap pergi kelas, update sikit dekat 2nd Page, go to class, petang lak, balik dr kuliah buat kuak lentang atas katil rehatkan otak, malam lak study, buat revision, settle kan assignment kalau ada then last tido..and rutin berulang setiap hari huhu..I wish the time will move fast~

so sorry la kalau korang datang blog ni..balik2 tgok post yang sama seja everyday..haha actually until 31 march korang akan nampak sticky post pasal GA tu ja la k..hang in there okai..until 31 march seja ponnn~ after that it will automatically change~ (^_^) peace yaww!

tapi hari ni just nak update short and simple jak..tak nak panjang2~



sebusy mana pun my life, sepadat mana pun jadual harian and no matter how hard I try..I could not afford to forget about that "someone"..he always know how to make my day..and for him, insyaALLAH all is well, like you say on your post recently..

satu pinta ku pada Mu Ya ALLAH..lembutkanlah hati kedua orang tua ku..dan berikanlah khabar berita gembira kepada kami..cepat atau lambat..amin~ 

salam Sayyidatul Aiyyam semua! 
wassalam~

6 comments:

CIK MAY said...

hehe..pjg jugak walaupun short entry..;)

ADEEYA said...

short entry eh hehehe :))

cinta siswi said...

siswi demam.. nk jumpa dr syan je..hihi..

#take care nah kt negara org.. :)

Syan_Neesa said...

@CIK MAY dha kira pendek dha ni..selalu buat berjela2..hehe idea xde kan..apa ble wat~ hihi

Syan_Neesa said...

@cinta siswi alololo cian nyer dekat siswi..xpe, klo Syan dha hbis study nnt..ble la siswi jumpa Syan k..hehe

Syan_Neesa said...

@ADEEYA kira short la ni hihi