PCZ Family Fiesta 2011/12 : Sonata De Amour



Assalammualaikum WBT and salam 1Malaysia people! (^_^)v


gempak kan tajuk post aku ni??

Sonata De Amour gitewwww..weewittt! haha

nak tahu gempak ka tak jom la baca sampai habis post ni..

klo xnak baca pon xpe la..sila la klik button merah kat sebelah atas kanan tu yer..




actually Sonata De Amour ni salah satu aktiviti yang di jalankan oleh Perubatan Cawangan Zagazig utk ahli2 dorang yang awesome2 ni (^_^)v 

aktiviti apa? cer teka cer teka..haha

tak payah la teka k..aku bagitahu la k..

Sonata De Amour a.k.a Smart Circle Gabungan..

tadi sonata skrg smart circle la plak dha..fening kpala aish~
smart circle tu Usrah la yunk..hehe



dha tahu kan apa tu Sonata De Amour..

kenapa Sonata?? sbb skrg tgh musim sejuk!! wheeeee~ =D

toksah la nak jeles sangat k..sebab kat Egypt ni teda la istillah snow salji bagai..-.-''

hujan membawa debu ada lah~ hampeh! habis kotor baju aku kalau hujan tym musim sejuk ni -.-''



kompom bila dha dengar perkataan smart circle or usrah tu korang dha rasa "alaaaaa..kompom boring punya laaaaa~"

sila la hantuk kepala korang kat dinding klo cakap macam tu..hehe jangan buat ya..men2 ja~

best apa aktiviti semalam..bukan semalam jak..sebelum belumnya and seterus terusnya =)

aktiviti semalam more tu family day macam tu..

"Happy Family, Feel it, Love it" ni la tema semalam..(^_^)v



kitaorang enjoy jugak la semalam..

ada BBQ..ada exchange give..ada makan2..part makan paling best! aku mmg xble blah klo part makan ni..haha

so apa lagi! jom usha gmbr2 sepanjang aktiviti Sonata De Amour ni =) letih dha jari menaip..huhu



semua sibuk ber-BBQ, sorang ja yg tgok camera -.-''





okai fine~ muka aku hodoh ~_~ grrrr

banyak kan makanan kami??..penuh perut kot.but bila dha balik rumah..perut lapar balik -.-''





background sawah yang kontang -.-''


aku x ambik banyak gambar tym Sonata De Amour ni..

sibuk pasang api and BBQ okai..hehe

at last satu badan bau asap..dislike sangat2..but apa la namanya BBQ klo badan teda bau asap kan..kan?kan? haha



okai..enough la dgn Sonata sonata bagai ni ek..nnt jadi Winter Sonata lak tiba2 haha -.-''

sorry la gmbr2 ni xclear sgt..sbb ambik guna kamera npon murah ja..huhu T_T

adios! have a nice day people!! (^_^)v

wassalam~


p/s : pssst pssst malam ni ada Dinner amal la plak..looking forward for it..ada red carpet tu..wheeee =D haha

3 comments:

ZYASH said...

hai, selamat berkenalan. As salam..

kreepykrunchy said...

waa..bnyknye makanan..macam sedap je semua tu..

Syan_Neesa said...

ZYASH : salam perkenalan =)

kreepykrunchy : tgok la sepa yg tukang bakar ayam..bukan tukang perap ayam k..tukang bakar ayam..haha XD

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me