kelar perut anak yang baru lahir?



hari ni, bukak bukak jak FB tgok ada satu news yang member aku post or share la lebih kurang..


 kalau kau dha buat dosa dengan buayapren kau tu, sampai mengandung, tak kan la anak kau yang tak berdosa  ni pun kau sanggup bunuh??!! 

mana letaknya kewarasan kau??

ingat anak kau tu patung ka? dha la kau melahirkan tu nyawa kau di hujung tanduk..

alih alih lak kau boleh kelar anak kau tu..pompuan pompuan..

cukup2lah bha buat dosa berzina tu..yang kau nak up kan lagi dosa kau dengan membunuh tu apa kes??

aish! aku pantang kalau bab2 baby ni..

kalau kau dah xnak anak tu or lebih tepat lagi, buayapren kau tu xmau kau simpan anak tu..

better kau letak kat rumah kebajikan la dik oi..bagi aku pun ok jugak tu~..aku bela!

yang kau bunuh tu kenapa?

meringkuk la kau dalam penjara tu lama2..or I think better kau pun terima nasib yang sama dengan arwah anak kau tu, baru lah adil..nyawa berganti dengan nyawa , bawak sekali buayapren kau tu..

cinta mati kan, sanggup berkongsi apa saja..naik mual tekak aku

so sekarang berkongsi la masuk penjara sama2..
happy ending buat kamu >.<"



sorry lah coz aku agak emosi petang-petang ni..

seyesly aku betul-betul benci orang macam ni..

tau buat, tapi xmau tanggung..

SPM pun xlepas lagi dha kau berani ber-romance sana >.<"

dha buat maksiat, kau membunuh lak..good job dear!

sangat lah terbaik..kau lebih teruk daripada binatang!



bagi wanita-wanita di luar sana..

jagalah diri and jagalah maruah kita satunya..

serahkan satu2nya "mahkota" kita tu kepada yang layak dan halal bagi kita..


2 comments:

shahdiana said...

sangat sedih kan???kesian baby tu...

Syan_Neesa said...

tersangatlah kesian shadiana..sakit hati baca news ni tadi, nak nangis pun ada gak..=(