I only have you..



Assalammualaikum WBT (^_^)v

hari ni terdetik lak mau buat satu post khas untuk Atok aku yang tersayang..

walaupun dia xreti nak bukak internet ni, apa tah lagi pegang gadget yg serba moden sekarang (-_-)v

kompom la kan dia xkan pernah baca post ni..

so kalau ada sedara mara aku yang baca post ni..sila la sampaikan dekat atok k ^^


dear Atok..

apa khabar agaknya Atok d kampung sekarang?

hopefully he was just fine there..

adik doakan Atok sentiasa sihat and d kurniakan umur yang panjang..

stay health atok!! bagi adik peluang untuk jaga atok sampai adik habis study and dapat rawat atok~

biar la adik jak yang jadi doktor peribadi atok..insyaALLAH

Atok kena stay health k..

dengar cakap dorang Ummi, Mama, Babu Amut, Bapa Yana, Pakcik Yot, Pakcik Pelan, Pakcik Sari, Pakcik2 yang len..terlalu banyak anak2 atok aku ni

maaf sangat sangat sebab waktu cuti hari tu, x luangkan masa yang banyak untuk Atok..

yang paling penting, stay health!! 

bcoz I only have you..

sayang atok ketat2x!!


gambar hiasan


actually my Atok suffering from prostate cancer..

but luckily now the cancer cells stop spreading..bcoz he does chemotherapy..

rasa nya aku pernah cerita pasal ni..SINI..

kesian Atok..dha tua tapi kena jugak kuatkan semangat untuk melawan cell cancer dalam badan dia tu..

Atok, stay strong for us k!! fighting!!

~wassalam~


1 comment:

MUHAMMAD NUR AIZAT said...

untung merasa ada datuk kan :) me never get it. both passed away even before my parents wed. the only fond memory of having a grandpa is my grandma's brother..kena kejar satu kampung sbb panjat tangki rumah dia..