1st week yang membosankan T_T



huwaaaaaaaaaa T_T bosan gilak!! 

apa nda, kuliah sudah bukak..tapi lecturer belum prepared tuk mengajar kami..

hampir seminggu suda bukak kuliah..kelas anat jak yang ada (-_-")

awal pagi semangat bangun, iron baju bagai..

sekali datang kuliah, "you have no session for this whole week" <-- ni kata lecturer physio and biochem kami..

histo lak aku tak tahu cerita subject tu..datang2 kelas tunggu punya tunggu last2 tiada kelas =.=''

penat tau naik tangga sampai tingkat 5 tu..eh tak, salah, turun tangga tu..time naik kitaorang naik lift la..haha



dha gitu balik rumah then keboringan (-__-)v

study tu memang la study..ulangkaji anat la jawabnya..

tapi aku boring la asyik bukak buku yang sama jak..adoi!!

cepat la habis minggu ni and start la minggu depan yang padat dengan kelas..



kalau aku asyik meng-hupdate blog jak nanti ada plak yang tanya aku kenapa suka update blog??

salah ek kalau hupdate blog selalu? ganggu hidup korang ka? aku xpaksa korang untuk baca pun..

dengki la tu sebab aku selalu hupdate blog aku ni..tettt! *emo*



adoi!!! ni lagi satu benda yang aku tak suka.. EMO tak tentu pasal..

mood aku sejak 2 3 hari ni tak stabil la..*sigh*

selalu jak terasa dengan apa orang sekeliling aku cakap..TAK SUKA!!! >.<"

dugaan dugaan..



 mungkin di mata segelintir orang aku ni bukan lah baik sangat..

so bila aku tegur or bagi pendapat tu, asyik mau lawan balik jak..

sudah aku pun baca info tu dari laman sesawang ni jangan lah mau persoalkan dekat aku balik

pergi cari sendiri info tu..then baru kau persoalkan dekat sana..

jangan persoalkan balik dekat aku, sebab aku sampaikan apa yang aku tahu jak..





argh!!! >.<"

aku xsuka bha bila buat sesi meluah ni..

sebab makin aku meluah makin aku rasa sakit hati sendiri..huhu..

pathetic-nya la aku kan..T_T

sudah! enough! let bygone bygone..

~wassalam~


p/s : bila agaknya akan tiba masa di mana sekadar hanya dengan mengingati dia aku akan mendapat ganjaranNYA?

3 comments:

azean diyana said...

pms si syan.. hee :)

Syan_Neesa said...

pms apa nya yan..bru jak seminggu hbis turn bulan ni (-__-")

Asy Faro said...

salam kenal dari saya, Asy Faro.
setiap kali menulis entry d blog, target saya adalah untuk menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. jadi saya nak ajak kamu usha blog saya untuk mengetahui kritikan dan pendapat kamu terhadap penulisan saya. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D