Hangout ^^




Assalammualaikum WBT ^^

hari ni, aku and kawan2 aku kuar tuk meroyan ENJOY!!!

so korang boleh la usha2 gambar2 kat bawah ni k ^^



1st kitaorang g tgok movie..

movie apa?



ni hah..dha tgok? nak tahu rating?

best ka tidak?..korang g la tengok sendiri..^^ hihi

aku xreti bagi rating kat movie2 ni..

aku tengok movie ja reti..haha





then kitaorang g makan ^^


*Ili, Dayang and Ruzaidi ^^


*Bean, Burin and Azza


*mushroom soup ^^ 


*ni aku lupa la plak nama dia..haha..tau makan ja~


*Hawaiian Supreme ^^



 *khusyuk makan mushroom soup ^^ action jak lebih..haha



*syok sendiri minah ni =.='' layanzzz~


*bersih aku lantak..kahkahkah XD blurrppp~ ooooppppss!





pic kat atas tu semua gambar kitaorang makan kat pizza hut CentrePoint KK ^^





after perut dha kenyang and menyanyi riang bak kanak2..

kiatorang pegi men bowling lak ^^ bakar lemak sih~



*Burin main semangat sih..haha XD lucu sangat!





*Azza asyik masuk longkang kot..tpi skor bnyk gak last2..=.=''


*dua orang mamat ni suka gelak kan org =.=''


*Bean la jugak pemenang =.='' tangan dia panjang sih~






aku kalah kot, tercorot =.='' huhu

dat y xde gambar aku tgh men bowling..

malu nak tunjuk kat korang..haha






ni dia schoolmate and now U-mate memangku driver kami hari ni..oh yeah! 

thx Bean!! ^^ 



really enjoy today, walaupun tekak aku tengah meroyan skrg

thank you guys!!




p/s : tekak aku dha start sakit..sakit kepala lak macam xmo berhenti ja..*sigh*





4 comments:

Awang Afif said...

macham kmu budak KK... bez bjalan...
huhu... ada jua c budak azza..?
^^

Syan_Neesa said...

dia yang bawa kami jalan ni..suda la tgh study week drg tu..haha XD

Nedhamzah said...

huwaaa syaaan! ko buat aku na makan pizaaaa! >.<

Syan_Neesa said...

pegi la mkn nadz..hehe..nyum nyum nyum~ <-- menghasut