: : RINDU terbalas : :

Assalammualaikum W.B.T & Salam Sejahtera all..

hari tu aku ada post kan pasal aku RINDU..SINI..

and now, RINDU aku tu akan terbalas u..

tak lama ag, aku akan kembali menjejakkan kaki ke BUMI ANBIYAH tu semula..

cant wait to be there again..

continue my study yg tergendala sekejap gara gara pakcik mubarak u tu la...

kali ni aku balik aku bawa azam tuk terus belajar dengan CEMERLANGNYA..

bukan tu ja, aku jugak turut membawa beg beg yg beratnya mayB melebihi muatan..haha..

pa bulih wat la..mana tau nda balik tym raya nnt..*harap harap balik la aku*

uina, c TOMPOK mcmna la ni ar?? hidup ag ka dia sana ar..hopefully..TOMPOK tunggu mama pulang kan..jangan mati ek..*TOMPOK c ikan emas*

nasi yang aku masak then tertinggal tu, kompom kompom la uda bangas, silap silap jadi tapai busz..

okai, balik ni, housemates yg terchenta, kita gutung ruyung ar c bersih umah kita yang lawa ag cumil tu..hihi..*kompom wangi la tu umah kita tym balik ni*

SYAHNISEAH ABD RAZAK

FLIGHT 20 MAC 2011

BKI- KL 1000- 1225
KL -DXB 1400- 1730
DXB-CAIRO 0435-0640

*flight pa ar kami nek? Qatar perhaps~


bubye malaysia...hello mesir!!!
hello zagazig!!

p/s : aku memang smgt mau balik, tp bukan trip 1st la ar..ni pun 2nd trip..hihi
p/s : DXB tu d mana ar? Dubai or Doha? 11 jam tu transit sna..aiyoyo~

4 comments:

Miss Dill said...

be careful ya. selamat belajar :)


Miss Dill^^

Syan_Neesa said...

tq~ okai!

Jannah Miho said...

take care doc! happy stai :D

Syan_Neesa said...

okai jannah~