i dont know~




aq ttup buku thorax aq tu jap, insyaALLAH pas wat post ni aq continue blik, tu pun klo aq dha ok la..


hurmmmmmmm..(keluhan yg berat k)



i dont know what i should & shouldn't do right now..its sucks u know!!!! sucks!! sory la klo ayat aq kasar or so whtever la kan..

knapa dia ble wat dont know ja ar..dia xperasan ka? dia x terasa ka? aq uda bg hint bha..aq dha jalani hdup aq mcm besa..why dont u dear?? hr tu xkan la ko xperasan?? tp kenapa ko still kontek aq and gtau yg ko bru dpt npon ni hr..tuk pa tu suma? ko mau suru aq kontek ko..gitu? ckup2 la dear..lupakan aq..buang suma memori tntg kita..psl ko, aq kena ambush xtntu psl, kena ckp aq la penyebab ko tba2 emo hr tu..kena ckp aq ni mcm "habis madu sepah di buang"..aq x buang sepa2 sni..aq simpan ag bha..tp just as fren..x lebih & x kurang..ksian jgak kat MR.BZBD aq, dia pun kena jgak..even dia x bersalah pun dlm hal ni..aq uda gtau jgak psl ko kat dia b4 ni..tp dia still kena bawak2 dlm hal kita ni..bukan aq mau lebih2kan dia..bukan!! tidak sama sekali..hal kita hal kita la bha kan..jgn bawa org len..tolong la bgtau kwn ko yg caring tahap ace tu..pesan sma dia JANGAN SUKA SIBUK HAL ORANG!! aq tau dia risau kan kwn dia yg sorang tu..risau kwn dia tu sakit hati etc..aq ada sbb tuk wat suma tu..nasihat kunun tp ayat2 dia tu bukan nasihat!! tu serang nma nya! watch urself sir..

tolong la dear..
tolong padam aq dr ingatan ko..aq takut ko jgak yg sakit nnt..aq xsanggup tgok ko sakit..sbb ko kwn aq smpi bila2..hbgn kita putus tp hubungan PERSAHABATAN kita xpena putus..tolong la..aq merayu kat ko..lupakan aq..jgn tggu aq ag..(klo ko xtggu ag, alhamdullillah)..cari la org len yg dpt wat ko lbih bahagia, yg dpt faham ko lebih dr aq..last words from me dear, gud luck in ur life...bye~


p/s : im very sory MR. BZBD to drag u in dis post...
p/s : soe klo bahasa aq kasar..


3 comments:

Feez™ said...

kihkihkih..(ketawa lagi)

Syan_Neesa said...

uda la ko bean...pointless ko d post aq..=P

Reflect on the past @ Merenung Masa Lalu said...

salah satu cara yang berkesan untuk mengurangkan tekanan perasaan ialah meluahkannya kepada orang lain. untuk menjadi sahabat yang baik perkara pertama ialah menjadi pendengar yang baik.. hehe. tumpang lalu... cuma ingin menjadi sekurang-kurangnya pendengar yang baik.. he