X serius??

recently aq dpt teguran dr beberapa org HAMBA ALLAH yg begitu prihatin kat aq d cni..Ya ALLAH..sungguh aq btuah kerana masi d beri peluang untuk mdpt teguran dr org2 sebegini..syukran..syukran sgt2x~..aq xsedar pun yg diri aq d buai kealpaan perasaan hati yg ble mbinasa kan impian aq..maaf sgt2 buat HAMBA2 ALLAH yg mberi teguran tsebut..klo drg xtegur aq..maybe skrg aq still ngan mainan perasaan aq..

ermmm..

aq bukan xserius study kat cni..aq mmg btul2 mau bawa pulang IJAZAH tu pulang Malaysia..seriously aq mau bawa pulang IJAZAH tu hanya dlm 6 tahun pgajian ni...maybe sgala mcm statement aq kat FB tu yg mgakibat kan org len bsangka aq xserius study kat cni..actually suma tu just mhibur kan aq..bukan ada mksd len..biar la aq buat statement kat cni...

dr post2 previously..aq ada ckp kan..

"AKU AKAN LEPAS KAN DIA LEPAS JA AKU MASUK PINTU BERLEPAS TU"..
iya! ITS OVER NOW!!..

KAMI UDA TIADA APA2 AG!! AQ MA DIA PUTUS!!MUKTAMAD!! n BOHONG la klo aq ckp aq xde perasaan ag ma dia..cuma aq xmau PIKIR ag benda2 tu...aq mau STUDY ja skrg~ aq pegang AMANAH KERAJAAN bha..aq PEGANG DUIT RAKYAT!! BERAT BEBAN yg aq PIKUL~

sooooooooooooooooooooooooooo~

aq xmau HAMPAKAN org2 yg telah bg harapan kat aq...especially my FAMILIES...
soe klo apa yg aq ckp ni myakitkan hati sepa2..aq just mau fix smthg wrong kat cni...jgn slh sngka ngan pa2 yg aq post kat FB tu..suma tu just mainan aq tym boring2x..soe klo kamu sngka len2..aq xmrh..aq just MAU BETUL KAN SESUATU...buat "somebody" kat luar sna tu...hope ko fhm la ar ngan post kali ni...bukan aq mau sakit kan hati ko..JODOH DI TANGAN TUHAN n IA X LARI KEMANA~


bubye~

2 comments:

Feez™ said...

i like~
hehe

Syan_Neesa said...

like2 ko sna bean ar...btul la kan??hehe..chaiyok2x~