Beraya Aidiladha D Mesir....





buat ptama kali nya aq beraya jauh dr kluarga..klo last year xberaya ngan dorg len ceta la..dkat ag...skrg?? jauh ntah beribu kilometer bha..wlaupun mcm tu, aq n kwn2 kat cni still celebrate ngan hapy..kitaorg, bdak2 pmpuan Sabah cwgn Zagazig wat open house kelmarin tym Raya 1st..best jgak..tp aq penat gilak!!! aq xtido dr mlm smpi ke ptg...smlm pas solat isyak rebah trus aq..(-_-)


Meh aq ceta psl umah tbuka tu A.K.A open house..hehe..best gilak la...aq, Ummu, Fatin Nadzirah n Zizi..jd org pnting la kira nya dlm open house ni..kekekeke...aq, Ummu n Fatin d tugas kan dlm part msk2 ni..Zizi plak dlm pyediaan minuman..mau tau pa yg aq, Ummu n Fatin msk???JENG...JENG..JENG~


ni la yg aq masak...yum3x~..sup ayam special..hahaha

ni plak Ummu yg msak k...kuah kacang..
tudung ungu, Ummu..yg myibuk tu Yati nama dia..hehehe..

air ni Zizi yg buat tau..sedap~..^_^

gmbr Fatin ma Burgerdill(btul ka tu nama dia??) xsmpt plak aq ambil..laku bha..hehe..soe Fatin..


yg kat bwh ni suma gmbr yg aq ambil tym open house kami...(Banat Sabah Zagazig)..

ni la pencuci kmi no.1..hehe...meh aq knal kan...yg tudung putih tu Ain..
yg tdung pink Fatin Hamamah..

ni la bahan2 yg kitaorg mau guna tuk msk2 tu...^_^..bukan suma ada kat cni...


 ni suasana d dapur..tym org cbuk2 dtg kmi "melepak" d dapur..pemalu nun~

ni Yati ma Wiwin..keja drg dua ni..mkn ja~ hehe..jgn marah k!

ni Liyana Khalisa..dia tgh msk mee spageti tuk sup ayam tu..ngeee~


gmbr ni plak tym kitaorg g solat raya..
kat stadium k..bukan alang2x~
Adzian, Zizi, Syahirah n Imam..



Kak Chak, Liyana n Shuk...

ni la kngn aq 1st tym raya kat cni(MESIR..)..
walaupun x disamping keluarga t'chenta..tp aq still ada keluarga 2nd...
aq sayang drg suma!!muah!!

2 comments:

aLong baik said...

err..kuali besar gile tu korang curi mna"?

Syan_Neesa said...

pinjam dr ustaz~